iPhone X a UMILIT TOATE Telefoanele Android in Vanzari

iPhone X a umili toate telefoanele Android in vanzari in primele trei luni ale anului 2018, compania Apple avand un telefon extrem de popular in oferta.

iphone x umilit toate telefoanele android vanzari

iPhone X este in mod oficial telefonul care a umilit toate celelalte telefoane Android in vanzarile din T1 2018 la nivel global, dar putem include aici si celelalte modele de telefoane ale companiei Apple. In ciuda lamentarilor jurnalistilor privind vanzarile „proaste” ale iPhone X in T1 2018, acum ei spun ca telefonul celor de la Apple a fost cel mai bine vandut smartphone in primele trei luni ale acestui an, intrecand cu mult, foarte mult, concurenta.

iPhone X a inregistrat vanzari de 16 milioane de unitati in primele trei luni ale anului 2018, cu 9 milioane de unitati mai putin decat cele inregistrate in ultimele aproape doua luni ale anului 2017. iPhone X a intrecut iPhone 8 in vanzari cu 3.5 milioane de unitati, iar fata de iPhone 8 Plus vanzarile au fost duble, ele fiind aproape triple fata de iPhone 7, dar si fata de Xiaomi Redmi 5A, sau Samsung Galaxy S9 Plus, restul modelelor nefiind mentionate.

iPhone X a UMILIT TOATE Telefoanele Android in Vanzari

iphone x umilit toate telefoanele android vanzari 1

iPhone X a inregistrat vanzari care insumeaza 4.6% din totalul vanzarilor de smartphone-uri in primele trei luni ale anului 2018, de trei ori mai mult decat Samsung Galaxy S9 Plus, diferenta fiind una substantiala. Vanzarile iPhone 7 au scazut la un sfert din ceea ce se inregistra in primele trei luni ale anului 2017, acesta fiind singurul telefon care era vandut in acea perioada si a fost vandut deasemenea in primele trei luni din anul 2018.

„Apple iPhone X was the world’s best-selling smartphone model, shipping an impressive 16 million units during the quarter. Xiaomi Redmi 5A and Samsung Galaxy S9 Plus were the world’s top-selling Android smartphone models. Apple has now shifted almost 50 million iPhone X units worldwide since commercial launch in November 2017.”

iPhone X a inregistrat vanzari de 41 de milioane de unitati in primele 5 luni de disponibilitate pe piata, iar seria Samsung Galaxy S9 a inregistrat 8 milioane in doua luni, deci va puteti imagina cat de mult a contat pretul mare… in final. iPhone X reuseste sa domine piata smartphoe-urilor fara drept de apel, iar asta desi Apple il vinde la un pret foarte mare in comparatie cu ceea ce exista in magazine, insa acum avem confirmarea ca Apple poate vinde orice, si la orice pret.

Articolul precedentYouTube e mai MARE ca WhatsApp si Facebook Messenger
Articolul următorSamsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Lansare GRABITA, iata Motivul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.