Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Lansare GRABITA, iata Motivul

Samsung Galaxy S10 are lansarea grabita de catre compania Samsung, noul telefon urmand a ajunge cu mult mai devreme pe piata decat seria Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S10 Lansare GRABITA Motivul

Samsung Galaxy S10 va avea lansarea grabita de catre compania Samsung in anul 2018, insa motivul nu este cel pe care il preconizati, deoarece nu iPhone 11 va forta Samsung sa aduca noul smartphone mai repede pe piata. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy S10 va fi lansat pe piata mult mai devreme decat Samsung Galaxy S9 din cauza noului telefon pliabil pe care coreenii vor sa-l lanseze in primavara anului 2019.

Samsung Galaxy S10 este versiunea aniversara a seriei Galaxy a celor de la Samsung, iar din moment ce telefonul plabil este programat pentru lansare in primavara, noul model al seriei Galaxy trebuie sa ajunga mai repede pe piata. Conform analistilor, Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2019 de catre Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot in cursul lunii ianuarie, zvonuri similare aparand si in 2017 despre Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S10 a avut recent dezvaluit numele de cod stabilit de catre Samsung, Beyond fiind cuvantul ales de catre coreeni pentru a descrie ceea ce ar trebui sa aduca nou telefonul lor pentru utilizatori. In cazul telefonului pliabil, cunoscut in momentul de fata ca Samsung Galaxy X, numele de cod ar fi Winner, Samsung lucrand timp de cativa ani buni pentru a-l lansa, desi el nu urmeaza sa fie chiar atat de grozav, din cate se aude.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Lansare GRABITA, iata Motivul

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa ajunga pe piata cu aproximativ doua luni mai devreme decat Samsung Galaxy S9, productia ecranului noului telefon urmand a incepe undeva prin cursul lunii octombrie. Samsung Galaxy S10 va avea ecranul produs cu aproximativ o luna inainte ca productia ecranelor pentru Samsung Galaxy X sa inceapa, compania Samsung intentionand totusi sa pastreze o diferenta de doua luni intre lansarile celor doua modele de telefoane.

“The Galaxy S10, the flagship model in 1H08, is expected to be unveiled at CES, the world’s largest home appliance exhibition, held in early January. It is early public view that procurement of parts for Galaxy S10 such as display starts in October this month, which is one month earlier than Foldable. The company was scheduled to supply parts for folding folders starting in November this year. Parts orders (forcasts) vary from supplier to supplier, but they can ship between 30,000 and 500,000 units on a finished product.”

Samsung Galaxy S10 va ramane telefonul premium din seria de produse ale companiei coreene, iar asta deoarece Samsung Galaxy X va fi cel mai probabil lipsit de unele functii si design-ul frumos pe care il are primul. Samsung Galaxy S10 urmeaza deasemenea sa fie produs in cantitati mult mai mari decat Samsung Galaxy X, cel din urma avand productie programata de 30.000 – 500.000 de unitati in cursul anului viitor, asa ca asteptarile de vanzari nu sunt mari.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel pe care Samsung Galaxy S9 il are in momentul de fata, coreenii neavand intentia de a face o schimbare majora pentru viitorul telefon. Samsung Galaxy S10 urmeaza totusi sa aiba o multitudine de noi componente de ultima generatie, performantele sale urmand a fi cu mult mai bune decat cele ale actualei serii, dar mai multe vom afla in lunile urmatoare.

10 COMENTARII

  1. Samsung….moare, deci moaare…este f stresata de Apple…
    Daca nu exista Apple…Samsung nu se grabea in 2019 nici sa lanseze Galaxy S5

  2. Aceeasi poveste in fiecare an si tot nu se intampla.
    La fel ca si aia cu preturile , care la seria 9 au fost mai mici ca ale seriei 8 , dar ne-am chinuit sa demonstram ca sunt mai mari si apoi ca Samsung le-a redus.
    Cred ca nu prea avem parte de obiectivitate pe aici.

  3. O sa arate 98-99% ca S8,S9 cu ceva funcții “împrumutate”(vezi animoji)de la iPhone 11 ce o sa apară in toamna. Pretul apropiat sau mai mare ca a lui S9 datorită senzorului de amprenta in ecran dar același design,îți spun de pe acum ca se va vinde și mai prost ca S9,chiar mult mai prost. Va potența și mai mult eșecul dacă vor păstra cei 4 gb de ram in ăla micu.