Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Noua Functie MAJORA

Samsung Galaxy S10 are confirmata in exclusivitate o noua functie majora, compania coreeana confirmand pentru partenerii sai ca are in dezvoltare nou model de telefon.

 

Samsung Galaxy S10 EXCLUSIV Functie MAJORA

Samsung Galaxy S10 a fost in mod oficial prezentat de catre compania Samsung partenerilor sai ca fiind viitorul model de smartphone premium pe care il are in momentul de fata in dezvoltare. Nu denumirea in sine a fost anuntata de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy S10, ci numele de cod Beyond, pe care l-a ales pentru dispozitivul care va ajunge pe pietele globale undeva in prima parte a anului 2019.

Samsung Galaxy S10 are acum parte de o multa atentie din partea companiei Samsung, iar asta deoarece inclusiv Samsung Galaxy Note 9 este in dezvoltare, ambele telefoane urmand a imparti o functie majora pe care fanii o asteapta de multi ani. Vorbesc despre faptul ca atat Samsung Galaxy S10, cat si Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba inclus un cititor de amprente in ecran, ceva ce Samsung n-a reusit sa ofere in Samsung Galaxy S9 in aceasta primavara.

Samsung Galaxy S10 va avea un cititor de amprente in ecran pentru a facilita deblocarea folosind plasarea degetului pe ecran si nu in carcasa, actuala functionalitate din Samsung Galaxy S9 fiind criticata de mai toata lumea. Incepand cu Samsung Galaxy Note 9 cititoarele de amprente in ecran vor face parte din produsele Samsung, iar functionalitatea va fi extinsa si la Samsung Galaxy S10, dar cel mai probabil mult imbunatatita.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Noua Functie MAJORA

Samsung Galaxy S10 trebuia sa aiba o camera frontala 3D, similara celei TrueDepth din iPhone X, insa cei de la Samsung au luat decizia sa renunte la aceasta idee pentru a implementa un cititor de amprente in ecran. E foarte posibil ca Samsung sa nu poata gasi un partener care sa produca suficient de multe camere 3D pentru Samsung Galaxy S10, sau sa nu aiba software suficient de bun pentru a face recunoastere faciala, detalii nefiind deocamdata cunoscute.

“Samsung Electronics has given the code name ‘Beyond’ to the Galaxy S10 (tentative name), the 10th anniversary of its launch in early next year. The Galaxy S10 development project included a Fingerprint On Display (FOD) function that enables fingerprint recognition on the display screen. Developers for the Galaxy S10 are currently participating in the US, including Qualcomm, Synaptics, and Taiwan’s Ezestek.”

Samsung Galaxy S10 va avea totusi un cititor de amprente in ecran, dar el nu va fi fabricat de catre compania Samsung, ci de unul dintre ceilalti parteneri care dezvolta de ceva vreme asemenea solutii de securitate biometrica. Qualcomm, Synaptics si Ezestek sunt companiile cu care Samsung lucreaza pentru cititorul de amprente din Samsung Galaxy S10, insa si alti producatori chinezi de smartphone-uri au planuri similare pentru 2019.

Samsung Galaxy S10 este telefonul “aniversar” pentru ca in 2019 se implinesc 10 ani din momentul in care a fost lansat primul model din seria Galaxy S a celor de la Samsung, insa schimbarile nu vor fi majore. Se pare ca Samsung Galaxy S10 nu va avea un design nou, nici o camera tripla, ci doar un cititor de amprente in ecran, plus eventuale imbunatatiri pentru ecran, componente interne puternice si cam atat important.