Samsung Galaxy S9: Vanzarile SLABE au AFECTAT Samsung

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus au inregistrat vanzari slabe, acestea afectand compania Samsung, coreenii avand de pierdut de pe urma lipsei functiilor majore.

Samsung Galaxy S9 Vanzarile SLABE AFECTAT Samsung

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au avut parte de un start foarte greu in 2018, ambele modele de telefoane inregistrand precomenzi cu 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8. Desi cei de la Samsung au anuntat ca peste 1 milion de persoane au vizitat magazinele in care Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost expuse, se pare ca putina lume a fost convinsa sa cumpere aceste modele de telefoane.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au avut vanzari de 8 milioane de unitati in primele doua luni de disponibilitate pe piata, la fel de mari precum cele ale seriei Samsung Galaxy S8, insa mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S7. Teoretic, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu sunt un esec pentru ca nu au vanzari mai mici decat seria Samsung Galaxy S8, insa au afectat vanzarile totale de telefoane pentru compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate la jumatatea lunii martie, insa in ciuda faptului ca au fost puse in vanzare in T1 2018, ele nu au ajutat Samsung sa inregistreze o crestere in vanzarile de smartphone-uri. Vanzarile de smartphone-uri pentru compania Samsung au scazut cu 2.4% in primele trei luni ale anului, iar asta in ciuda faptului ca au lansat seria Samsung Galaxy S9, ce trebuia sa inregistreze vanzari bune.

Samsung Galaxy S9: Vanzarile SLABE au AFECTAT Samsung

Samsung Galaxy S9 Vanzarile SLABE AFECTAT Samsung 1

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus n-au avut un efect pozitiv asupra vanzarilor de smartphone-uri ale Samsung in T1 2018 fata de T1 2017, insa Apple a inregistrat o crestere de 2.8%, desi n-a lansat vreun model foarte important. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus par sa fi sot in principal ignorate de catre clientii din lumea intreaga, altfel vanzarile coreenilor ar fi trebuit sa fie cel putin egale cu cele din T1 2017.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt telefoane interesante, telefoane care merita sa fie in atentia clientilor din lumea intreaga, insa se pare ca pretul mare si lipsa noutatilor fata de seria Samsung Galaxy S8 n-au prea motivat achizitii. Probabil ca pana si cei de la Samsung se asteptau ca seria Samsung Galaxy S9 sa aiba parte de probleme pe piata din moment ce nu au implementat schimbari foarte mari, clientii ignorand ceea ce a fost oferit.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au intrat si la reduceri masive la foarte scurt timp dupa lansare, inclusiv preturile de baza fiind reduse cu 10% de catre coreeni la doar o luna dupa lansarea oficiala. Evolutia Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu are cum sa fie mai buna in viitor, din moment ce in faza de lansare ea nu a fost grozava, insa Samsung mai are si alte divizii, separat de cea mobila, care produc bani.

2 COMENTARII