Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia GROZAVA CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 are o noua functie grozava confirmata de catre compania Samsung, aceasta fiind asteptata de foarte multi clienti ai coreenilor.

Samsung Galaxy Note 9 Functia CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 are o noua functie grozava confirmata astazi de catre un brevet de inventie inregistrat pentru compania Samsung, el dezvaluind ceea ce foarte multi dintre clientii din lumea intreaga asteapta de ani de zile. V-am spus deja ca anumite zvonuri aparute in ultimele luni au anuntat implementarea unei functii foarte importanta in Samsung Galaxy Note 9, iar astazi avem o confirmare cat se poate de clara a oferirii ei, dar si a modului in care va functiona.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa ofere un cititor de amprente sub ecran, compania Samsung dorind sa aduca pentru clientii sai functia care nu a putut fi oferita in Samsung Galaxy Note S9 anul acesta. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie primul model de telefon al companiei Samsung care are integrat un cititor de amprente sub ecran, insa el va fi integrat deasemenea si in Samsung Galaxy S10 anul viitor, deci implementarea de acum va conta foarte mult.

Samsung Galaxy Note 9, conform acestui nou brevet de inventie, urmeaza sa aiba cititorul de amprente amplasat in partea inferioara a ecranului, asa cum se intampla in Vivo X21 UD, primul smartphone cu o asemenea functionalitate. Cititorul de amprente din Samsung Galaxy Note 9 se va activa automat in momentul in care degetul este plasat in partea inferioara a ecranului, iar dupa recunoasterea amprentei telefonul va fi deblocat automat.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia GROZAVA CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 Functia CONFIRMATA 1

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba un ecran Super AMOLED implementat, deci acest nou cititor de amprente va fi pozitionat sub el, luminozitatea din jurul sau fiind modificata in momentul in care se va face citirea amprentei. Samsung Galaxy Note 9 va avea functionalitate similara cu cea a telefonului celor de la Vivo, iar asta deoarece senzorul pentru citirea amprentelor fabricat de catre Synaptics functioneaza in acelasi mod.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea folosi un cititor de amprente al Synaptics pentru a oferi aceasta functionalitate, insa e foarte posibil ca tehnologia celor de la Qualcomm sa fie deasemenea utilizata in noul telefon. Samsung nu a reusit sa creeze un cititor de amprente propriu care sa poata fi integrat sub ecranul Samsung Galaxy Note 9, asa ca va trebui sa se bazeze pe companii terte pentru a implementa aceasta functionalitate in telefoane.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat cel mai devreme undeva prin iulie, compania Samsung dorind sa aduca telefonul pe piata mai devreme decat in cazul vechilor modele, asa ca vom afla mai multe despre el foarte curand. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba cam acelasi design precum Samsung Galaxy Note 8, diferente fiind in cazul camerei duale si a componentelor interne pe care cei de la Samsung le vor oferi pentru noi.