iOS 13: Primele Functii Dezvaluite Inaintea Lansarii

iOS 13 are primele functii dezvaluite pentru noul sistem de operare inainte ca Apple sa il prezinte in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.

iOS 13 Primele Functii iPhone iPad

iOS 13 va fi lansat in 2019 de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, viitoarea versiune a sistemului de operare, fiind deocamdata extrem de departe de a ajunge la utilizatorii din lumea intreaga. In ciuda acestui lucru, iOS 13 are astazi primele noutati dezvaluite inainte de a fi distribuit de catre compania Apple, iar asta deoarece e foarte posibil ca ele sa fi fost gandite pentru iOS 12, insa nu ar fi suficient de bine pregatite pentru a fi oferite acum.

iOS 13 urmeaza sa ofere o suita intreaga de functii noi pentru tabletele iPad, aplicatia Files lansata in iOS 11 urmand a avea parte de imbunatatiri majore in comparatie cu versiunea pe care compania Apple a lansat-o anul trecut. Mai mult decat atat, iOS 13 urmeaza sa ofere posibilitatea de a deschide multiple tab-uri pentru aceeasi aplicatie, cam cum se intampla in macOS, cei de la Apple dorind sa creasca functionalitatea de productivitate.

iOS 13: Primele Functii Dezvaluite Inaintea Lansarii

iOS 13 Primele Functii iPhone iPad 1

iOS 13 urmeaza sa aduca pentru iPad si o modificare substantiala pentru sistemul Split View, acesta urmand a permite deschiderea aceleiasi aplicatii in doua ferestre separate, lucru imposibil de realizat in acest moment. In continuare, compania Apple vrea sa implementeze si o serie de noutati pentru Apple Pencil in iOS 13, insa deocamdata nu se stie ce va fi oferit, dar cel mai probabil vorbim despre noi functii pentru profesionisti si cei din mediul educational.

iOS 13 va avea si modificari substantiale pentru ecranul principal de aplicatii, compania Apple parand sa vrea sa regandeasca intr-o buna masura aceasta interfata cu accentul pus pe ceea ce vad utilizatorii de tablete iPad. Desigur ca pana in toamna anului 2019, cand va fi lansat iOS 13 in mod public, se pot schimba foarte multe, insa acestea sunt planurile Apple in acest moment, ele fiind cel mai probabil influentate de faptul ca schimbarile nu pot fi oferite in iOS 12.

10 COMENTARII

  1. Split view cel putin pe variantele plus de iphone chiar ar fi util, dark mode, alt sistem de afisare pentru notificari fiindca cel curent e chiar stupid….functii noi pentru 3D touch, si multe altele nu primim ca cica are nevoie lumea de animoji, apple pencil…rau e sa ai un telefon bun cu un soft prost…

  2. Sa ne ofere in plus 3d touch pt ctrl ctr atunci cand aplici 3d touch pe wifi sau bt sa le inchida total si sa lase doar deconectarea pt touch

  3. “Functii noi”… sa folosim 2 aplicatii … android deja are asta de mult timp … preferabil sa nu o mai bage deloc… in scurt timp va ajunge sa fie exact ca si android-ul…(cel vechi si instabil) iphone pana acum a fost recunoscut si diferentiat doar din cauza softului …pt ca in rest este un telefon de rahat cu un design hidos si vechi … si nu folosesc android ..am ip… dar de la iph 6 pana la iph 8 … eu nu vad schimbari majore… acelasi telefon cu diferite dungi pe carcasa :)) sa speram ca si 9 va fi tot lafel doar ca va pune dungile in alta parte …

  4. Pentru ce iti trebuie siri in romana nu inteleg. Sa faci ce? Te joci nitel cu siri, pui intrebari mai tampite sa vezi ce zice, setezi o alarma siii cam atat. Google assistant e net superior siri din toate privintele.

  5. Siri, iOS, iPhone.. au rămas depășite de ceea ce e pe piața. Bine măcar ca Macurile și iPadurile chiar is bune de ceva, in rest nu prea ai ce recomanda de la Apple. Sunt un utilizator Apple, plictisit la maxim de iOS.

    In viitorul apropiat cred ca ma îndrept spre un S9+. E vreun utilizator pe aici de S9+? Ma interesează o părere sinceră, reala..din perspectiva unora care au avut pe mâna iOS.

  6. Sunt mii de “my honest review” cu samsung pe youtube. Eu zic ca nu ai ce pierde mergi pe samsung si o sa iti dai seama dupa unde e apple 😉

  7. Ia-ți S8, nu S9. Difuzoarele noi stereo, “tuned by AKG” mă dezamăgesc (chiar le-am comparat cu cele de pe iPhone 7 Plus; pe iPhone se aude de 100 de ori mai clar), mai bine să nu le am deloc, ca pe S6, decât puse așa, la plesneală. Plus că forma dreptunghiulară a lui S8, îmi place mai mult (marginile puțin mai rotunjite nu m-au surprins absolut deloc), precum și spatele mai puțin încărcat.