iOS 13: Primele Functii Dezvaluite Inaintea Lansarii

iOS 13 are primele functii dezvaluite pentru noul sistem de operare inainte ca Apple sa il prezinte in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.

iOS 13 Primele Functii iPhone iPad

iOS 13 va fi lansat in 2019 de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, viitoarea versiune a sistemului de operare, fiind deocamdata extrem de departe de a ajunge la utilizatorii din lumea intreaga. In ciuda acestui lucru, iOS 13 are astazi primele noutati dezvaluite inainte de a fi distribuit de catre compania Apple, iar asta deoarece e foarte posibil ca ele sa fi fost gandite pentru iOS 12, insa nu ar fi suficient de bine pregatite pentru a fi oferite acum.

iOS 13 urmeaza sa ofere o suita intreaga de functii noi pentru tabletele iPad, aplicatia Files lansata in iOS 11 urmand a avea parte de imbunatatiri majore in comparatie cu versiunea pe care compania Apple a lansat-o anul trecut. Mai mult decat atat, iOS 13 urmeaza sa ofere posibilitatea de a deschide multiple tab-uri pentru aceeasi aplicatie, cam cum se intampla in macOS, cei de la Apple dorind sa creasca functionalitatea de productivitate.

iOS 13: Primele Functii Dezvaluite Inaintea Lansarii

iOS 13 Primele Functii iPhone iPad 1

iOS 13 urmeaza sa aduca pentru iPad si o modificare substantiala pentru sistemul Split View, acesta urmand a permite deschiderea aceleiasi aplicatii in doua ferestre separate, lucru imposibil de realizat in acest moment. In continuare, compania Apple vrea sa implementeze si o serie de noutati pentru Apple Pencil in iOS 13, insa deocamdata nu se stie ce va fi oferit, dar cel mai probabil vorbim despre noi functii pentru profesionisti si cei din mediul educational.

iOS 13 va avea si modificari substantiale pentru ecranul principal de aplicatii, compania Apple parand sa vrea sa regandeasca intr-o buna masura aceasta interfata cu accentul pus pe ceea ce vad utilizatorii de tablete iPad. Desigur ca pana in toamna anului 2019, cand va fi lansat iOS 13 in mod public, se pot schimba foarte multe, insa acestea sunt planurile Apple in acest moment, ele fiind cel mai probabil influentate de faptul ca schimbarile nu pot fi oferite in iOS 12.

Articolul precedentSamsung a Gandit un Smartphone cum NU ai mai Vazut
Articolul următor5 mai 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.