Samsung a Gandit un Smartphone cum NU ai mai Vazut

Samsung a gandit un nou tip de smartphone asa cum nu ai mai vazut, compania coreeana dorind sa uimeasca intreaga lume cu ideile sale pentru telefoane.

Samsung Gandit Smartphone NU Vazut

Samsung creeaza in mod constant design-uri noi pentru telefoanele sale, iar ieri i-au fost inregistrate doua brevete de inventie pentru doua tipuri de telefoane care ar putea ajunge la un moment dat pe piata. Primul dintre ele este Samsung Galaxy X, adica acel smartphone pliabil despre care am tot vorbim, brevetul prezentand faptul ca telefonul se va plia pe orizontala pentru a extinde, sau reduce suprafata ecranului pe care sunt afisate imagini.

Samsung prezinta in acest brevet de inventie faptul ca Samsung Galaxy X va fi folosit in modul landscape de catre utilizatori atunci cand este deschis, insa nu se stie si ce suprafata va avea ecranul extins de catre utilizator. Pliarea telefonului il va bloca in mod automat, in timp ce deschiderea il va debloca, asa ca vorbim despre o functionalitate normala pe care am vazut-o si la alte telefoane cu clapita, care au fost lansate in trecut.

Samsung a Gandit un Smartphone cum NU ai mai Vazut

Samsung Galaxy X telefon pliabil

Samsung Galaxy X ar urma sa aiba o balama peciala pentru deschidere, in ea urmand a fi integrat si un senzor tactil, care ar controla blocarea si deblocarea, diverse butoane laterale urmand a fi deasemenea integrate. Samsung ar urma sa permita deschiderea unei varietati de aplicatii folosind butoane dedicate, sau gesturi facute pe ecran, iar aplicatiile ar putea fi afisate pe intregul ecran, sau doar pe portiuni ale acestuia, in functie de ce vrea utilizatorul.

Samsung telefon ecran transparent

Samsung are deasemenea inregistrat un brevet de inventie care prezinta un smartphone cu un ecran “transparent”, ideea fiind similara cu cea a televizorului transparent prezentat in 2015 de catre coreeni. Ecranul “transparent” ar fi realizat folosind camera principala si tehnologia realiatii augmentate, adica trucuri software, insa ideea in sine nu este chiar atat de rea intr-o lume in care tehnologiile acestea sunt tot mai populare in randul clientilor.