iOS 11.3 STRICA Telefoanele iPhone 7, Conform Apple

iOS 11.3 strica telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple confirmand acest lucru, dar si o rezolvare pentru toti clientii afectati.

iOS 11.3 STRICA Telefoanele iPhone 7 Apple

iOS 11.3 strica microfoanele telefoanelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple confirmand acest lucru pentru presa in cursul serii trecute, promitand si ca va rezolva problemele tuturor clientilor. iOS 11.3 si iOS 11.3.1 au ambele aceasta problema, iar unii dintre clientii care incearca sa faca apeluri telefonice folosind iPhone 7 si iPhone 7 Plus au realizat ca nu pot folosi microfoanele pentru a vorbi cu persoanele pe care le apeleaza.

iOS 11.3 dezactiveaza si posibilitatea de a folosi difuzorul pentru apelurile telefonice, astfel ca oamenii nu sunt capabili nici sa comute de pe difuzorul de la ureche pe cel principal al telefoanelor. Din pacate, aceasta problema confirmata de catre compania Apple pentru iOS 11.3 pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus afecteaza inclusiv apelurile VoIP facute prin FaceTime, WhatsApp, Facebook Messenger, dar inclusiv apelurile video facute in orice conditii.

iOS 11.3 STRICA Telefoanele iPhone 7, Conform Apple

iOS 11.3 afecteaza doar telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus dupa instalare, deci restul modelelor de telefoane vandute de catre compania Apple ar trebui sa functioneze fara probleme dupa update. Partea buna pentru toata lumea este ca Apple va rezolva aceasta problema a iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu iOS 11.3 chiar daca garantia a expirat pentru produse, deci in aceasta situatie puteti merge la un service autorizat pentru a beneficia de reparatie gratuita.

“Apple has acknowledged a microphone issue affecting a limited number of iPhone 7 and iPhone 7 Plus models running iOS 11.3 or later. In an internal document distributed to Apple Authorized Service Providers this week, Apple said affected customers may experience a grayed-out speaker button during phone calls. The issue may also prevent affected customers from being heard during phone calls or FaceTime video chats.”

iOS 11.3 mai bloca si ecranele, sau senzorii de lumina ambientala, sau proximitate, ai telefoanelor iPhone 8, insa iOS 11.3.1 a rezolvat problema pentru toata lumea, dar cea cu microfoanele necesita inlocuirea componentei. Acestea fiind spuse, Apple i-a anuntat pe partenerii din service-urile autorizate despre problema chiar de saptamana aceasta, asa ca daca aveti un iPhone 7, sau iPhone 7 Plus, cu aceasta problema in iOS 11.3, atunci puteti beneficia de reparatie acum.