iPhone X: Apple Repara Telefoanele care au Probleme cu Face ID

Apple incepe sa repare telefoanele iPhone X care au probleme cu Face ID, service-urile autorizate fiind anuntate in legatura cu schimbarea de politica.

iPhone X Apple Repara Telefoane Probleme Face ID

iPhone X nu este imun la probleme cu Face ID si noua camera TrueDepth, compania Apple anuntandu-si astazi magazinele si service-urile autorizate in legatura cu un nou mod de a repara telefoanele afectate de probleme cu recunoasterea faciala. Conform documentului trimis de catre compania Apple, cei care au de reparat telefoane iPhone X care au probleme cu Face ID, inlocuirea camerei principale ar putea fi o solutie in locul inlocuirii unitatilor cu totul.

Apple spune ca inlocuirea camerei principale a iPhone X ar putea readuce functionalitatea Touch ID la normal, iar angajatii service-urilor trebuie mai intai sa faca un diagnostic pentru a vedea daca aceasta reparatie e suficienta. In cazul in care inlocuirea camerei principale a iPhone X nu rezolva problema cu Face Id si camera TrueDepth, atunci inlocuirea completa a unitatii este singura solutie, iar aceasta va fi facuta imediat pentru clientul care a venit cu defectul.

iPhone X: Apple Repara Telefoanele care au Probleme cu Face ID

iPhone X are camera principala si camera frontala legate intre ele pentru a oferi functionalitatea Face ID, iar acest gen de reparatie a fost zvonita in trecut ca fiind o solutie pentru ce care nu pot folosi recunosterea faciala. In general, cand Face ID inceteaza sa mai functioneze, e foarte posibil ca nici camera principala sa nu mai functioneze, si viceversa, insa legatura dintre ele nu a fost explicata pana acum de catre vreo persoana.

“Apple has outlined an updated repair process for instances where customers are experiencing issues with Face ID on the iPhone X. Essentially, the document explains that employees should first run a diagnostics test to see if the customer’s Face ID issues could be resolved with a rear camera repair. If that doesn’t turn out to be the case, the employee should simply perform a whole unit replacement, giving the customer a new phone.

Pana acum compania Apple a inlocuit in totalitate telefoanele iPhone X ale caror camere frontale au refuzat sa mai functioneze pentru a face recunoastere faciala prin Face ID, insa se pare ca lucrurile se schimba si procedurile se simplifica. Apple a anuntat aceasta schimbare de procedura pentru repararea iPhone X acum, insa ramane de vazut cat de repede va ajunge ea si in Romania, asa ca intre timp s-ar putea sa mai fie inlocuite telefoanele iPhone X cu totul, daca Face ID refuza sa mai functioneze.