iPhone X: Apple Repara Telefoanele care au Probleme cu Face ID

Apple incepe sa repare telefoanele iPhone X care au probleme cu Face ID, service-urile autorizate fiind anuntate in legatura cu schimbarea de politica.

iPhone X Apple Repara Telefoane Probleme Face ID

iPhone X nu este imun la probleme cu Face ID si noua camera TrueDepth, compania Apple anuntandu-si astazi magazinele si service-urile autorizate in legatura cu un nou mod de a repara telefoanele afectate de probleme cu recunoasterea faciala. Conform documentului trimis de catre compania Apple, cei care au de reparat telefoane iPhone X care au probleme cu Face ID, inlocuirea camerei principale ar putea fi o solutie in locul inlocuirii unitatilor cu totul.

Apple spune ca inlocuirea camerei principale a iPhone X ar putea readuce functionalitatea Touch ID la normal, iar angajatii service-urilor trebuie mai intai sa faca un diagnostic pentru a vedea daca aceasta reparatie e suficienta. In cazul in care inlocuirea camerei principale a iPhone X nu rezolva problema cu Face Id si camera TrueDepth, atunci inlocuirea completa a unitatii este singura solutie, iar aceasta va fi facuta imediat pentru clientul care a venit cu defectul.

iPhone X: Apple Repara Telefoanele care au Probleme cu Face ID

iPhone X are camera principala si camera frontala legate intre ele pentru a oferi functionalitatea Face ID, iar acest gen de reparatie a fost zvonita in trecut ca fiind o solutie pentru ce care nu pot folosi recunosterea faciala. In general, cand Face ID inceteaza sa mai functioneze, e foarte posibil ca nici camera principala sa nu mai functioneze, si viceversa, insa legatura dintre ele nu a fost explicata pana acum de catre vreo persoana.

“Apple has outlined an updated repair process for instances where customers are experiencing issues with Face ID on the iPhone X. Essentially, the document explains that employees should first run a diagnostics test to see if the customer’s Face ID issues could be resolved with a rear camera repair. If that doesn’t turn out to be the case, the employee should simply perform a whole unit replacement, giving the customer a new phone.

Pana acum compania Apple a inlocuit in totalitate telefoanele iPhone X ale caror camere frontale au refuzat sa mai functioneze pentru a face recunoastere faciala prin Face ID, insa se pare ca lucrurile se schimba si procedurile se simplifica. Apple a anuntat aceasta schimbare de procedura pentru repararea iPhone X acum, insa ramane de vazut cat de repede va ajunge ea si in Romania, asa ca intre timp s-ar putea sa mai fie inlocuite telefoanele iPhone X cu totul, daca Face ID refuza sa mai functioneze.

 

22 COMENTARII

 1. N-am nicio problema cu tot telefonul in general și nici nu am auzit pe cineva sa aibă vreo problema…decât pe cârcotașii săraci

 2. uite ca eu doar ce l am dat dupa 2 sapt de utilizare, printre motive , unul era recunoasterea faciala, cam in 20%din incercari nu mergea…. din pacate le mai trebuie 1-2 generatii ca sa l perfectioneze… m am intors la 8 normal.

 3. Observi cum s-a molipsit si el de la srb cu jignirile cu saracii..
  Si el culege capsuni in Spania , ia iPhone in rate sau la abonament cu 1 euro avans.

 4. Bă, eu nu am avut probleme cu el absolut deloc, aproximativ o luna de utilizare, l-am vândut și mi-am luat un 8 plus din mai multe motive!

 5. Niciodată ei nu au avut probleme din diferite motive:
  – la sudteam iPhone-ul este imaginar
  – la Srb e mai inteligent iPhone-ul decât el
  – la Kurtos încă mai merge iPhone 3GS
  – la merlinaș nu ar exista probleme până nu i-ar exoloda iPhone-ul la ureche

 6. “Ba” – dupa vocabular se pare ca tu esti cel care sparge seminte la colt de strada , bea bere la pet si asculta manele pe iPhone.

 7. Ha,ha,ha – mi-l imaginez pe Merlin cu jumatate de fata explodata ca Terminator !
  Din cauza incarcatorului contra-facut ! LOL

 8. Nu o intoarce , ca nici eu nu sunt mitic . In topicul “exprimarii” tale , “ba” nu are sensul de no .
  Poate ca doar ai emigrat in regiunile alea in care se vorbeste cu no , dar inca nu ai prins sensul.

 9. Sincer, ți se pare că Note 7 a explodat mai mult decât iPhone? Dacă ești sincer, recunoști că a fost o greșeală de construcție, au fost doar câteva cazuri, iar Samsung nu doar că și-a reparat greșeala, dar a și învățat o lecție importantă.

  Iphone a avut probleme grave la fiecare model, dar tu ești orb și nu vezi nimic.

 10. Merlin, cum de iar te-ai facut dispărut la articolul in care Apple strica difuzorul la Iphone 7 ? Am urmarit articolul, sa-ti vad parerea despre acest nefericit incident in care Apple printre-un update strica telefoanele utilizatorilor, dar ai evitat sa apari si sa comentezi. Nu stiu cum se face ca pe cele Samsung nu le eviti niciodata.

 11. saracii care mimeaza bogatia… si-au luat aifon si bemveu, astia sunt cei mai periculosi ??. Romania e plina de “bogati” d’astia…