Windows 10: Calculatoare BLOCATE cu Ecrane Albastre dupa April 2018 Update

Windows 10 genereaza probleme foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestia avand calculataorele blocate cu ecrane albastre in timpul utilizarii.

Windows 10 Calculatoare BLOCATE Ecrane Albastre April 2018 Update

Windows 10 April 2018 update pare sa se transforme intr-o problema imensa pentru cei care au avut curajul de a instala aceasta actualizare in calculatoare, numarul celor care sunt nemultumiti fiind intr-o constanta crestere. De data aceasta nu vorbim despre simple aplicatii blocate in Windows 10, precum in cazul Google Chrome, ci despre BSOD-uri, adica ecrane albastre care blocheaza si repornesc automat calculataorele, in multe cazuri fara o cauza foarte clara.

Windows 10 are recunoscuta de catre compania Microsoft problema aplicatiilor care se blocheaza si impun repornirea calculatoarelor in anumite cazuri, insa aceasta noua problema a ecranelor albastre nu a fost inca recunoscuta. Din pacate, se pare ca de aceasta data problemele Windows 10 dupa instalarea April 2018 Update sunt cu mult mai diversificate decat par la o prima vedere, utilizatorii raportand blocajele intr-o varietate de situatii de utilizare obisnuita a calculatoarelor.

Windows 10: Calculatoare BLOCATE cu Ecrane Albastre dupa April 2018 Update

Windows 10 se blocheaza cu ecrane albastre afisate si fara date salvate inainte de repornire, astfel ca in majoritatea cazurilor utilizatorii raman si fara datele la care lucrau inainte ca respectivele calculatoare sa reporneasca in mod subit. Avand in vedere ca problemele sunt atat de variate, va fi cel mai probabil foarte dificil pentru Microsoft sa rezolve problemele Windows 10 intr-un mod rapid si eficient pentru ca toata lumea sa aiba parte de o experienta buna de utilizare.

Windows 10 a avut de-a lungul timpului foarte multe probleme de utilizare pentru cei care au facut instalarea, insa in cazul Fall Creators Update lucrurile n-au stat chiar atat de rau precum se intampla cu April 2018 Update in aceasta primavara. Windows 10 a avut prima versiune a April 2018 Update blocata de catre compania Microsoft din cauza unei probleme grave de functionare, ea fiind reparata, insa se pare ca altele au ramas in sistemul de operare si se dovedesc a fi o problema foarte, foarte mare.