LG G7: LG Insista PENIBIL ca NU a COPIAT iPhone X

LG insista in mod penibil ca nu a copiat design-ul iPhone X in noul LG G7, venind cu o scuza stupida, si cu o explicatie puerila pentru folosirea sa.

LG G7 LG Insista PENIBIL NU COPIAT iPhone X

LG G7 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania LG, coreenii reusind sa aduca pe piata un telefon Android foarte interesant, insa din pacate el vine cu o caracteristica de design copiata de la iPhone X, design-ul din ecran. Inclusiv angajatii celor de la LG s-au plans din cauza faptului ca LG G7 copiaza design-ul iPhone X, insa compania coreeana insista, in mod destul de penibil, ca de fapt nu a copiat ceea ce a facut compania Apple.

LG G7, la fel ca Huawei acum cateva zile, spune ca de fapt nu a copiat iPhone X, si ca acel decupaj din ecran este ceva ce coreenii si-au imaginat cu foarte mult timp in urma, dar ceva ce au implementat abia acum. Explicatia celor de la LG pentru copierea iPhone X este copiata dupa explicatia penibila a celor de la Huawei pentru copierea telefonului Apple, deci baietii astia din Asia nu sunt capabili nici macar sa dea explicatii fara sa copieze unii de la altii.

LG G7: LG Insista PENIBIL ca NU a COPIAT iPhone X

LG G7 are acest decupaj gandit nu ca o bucata lipsa din ecran, ci ca o despartitura pentru un “ecran secundar”, unde compania poate afisa mai multe informatii din sistemul de operare Android al telefoanelor. Aceasta explicatie este si mai stupida, pentru ca LG G7 are deasemenea un sistem care permite ascunderea decupajului prin coborarea interfetei in care sunt afisate aplicatiile, deci celor de la LG le cam este rusine cu aceasta caracteristica de design.

“The Korean tech giant claimed that its latest smartphone is not a copycat of the iPhone, but something it envisioned long before the iPhone X.”We planned the notch design before Apple,” said Hwang Jeong-hwan, chief of LG’s mobile division, at a G7 ThinkQ showcase event in Seoul on May 3. He added that instead of calling it a notch, which insinuates that something is missing, LG prefers to call it a second display to indicate there is more to show.”

LG G7 a facut un telefon interesant, cu cel mai luminos ecran folosit vreodata intr-un smartphone, insa noutatile sale sunt puse in umbra de copierea iPhone X si explicatiile stupide pentru ceea ce s-a facut. Nu stiu daca cei de la LG s-au gandit la asta inainte de a copia iPhone X cu LG G7, insa poate ca si asta face parte din strategia de promovare a telefonului, poate pentru ca orice fel de reclama e buna, chiar daca este negativa.