LG G7: Autonomie mai PROASTA decat Samsung Galaxy S9 si iPhone X

LG G7 are autonomie mai proasta pentru baterie decat Samsung Galaxy S9 si iPhone X, compania LG nereusind sa rezolve problema telefoanelor celor de la Samsung.

LG G7 Autonomie PROASTA Samsung Galaxy S9 iPhone X

LG G7 a fost anuntat in mod oficial in cursul zilei de ieri de catre compania LG, iar impreuna cu toate informatiile despre telefon am aflat inclusiv ce fel de autonomie ofera in comparatie cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X. LG G7 are aceeasi baterie de 3000 mAh precum Samsung Galaxy S9, insa din pacate se pare ca autonomia bateriei este cu mult inferioara, iar implicit este mai proasta si decat cea pe care o ofera iPhone X pentru utilizatori.

LG G7 are estimate doar 19 ore pentru apeluri voce, spre deosebire de Samsung Galaxy S9, care are listate 31 de ore pentru aceeasi functionalitate, diferenta dintre cele doua estimari fiind enorma. Partea interesanta este ca LG G7 are un timp de standby mult mai mare decat cel al Samsung Galaxy S9, iar de aici se speculeaza ca noul ecran folosit in telefon ar consuma foarte multa energie in timpul utilizarii, iar asa ar oferi luminozitatea foarte mare

LG G7: Autonomie mai PROASTA decat Samsung Galaxy S9 si iPhone X

LG G7 Autonomie PROASTA Samsung Galaxy S9 iPhone X 1

LG G7 are noul chip Qualcomm Snapdragon 845 pe care compania Samsung l-a implementat in unele modele ale Samsung Galaxy S9, dar care este regasit si in alte modele de telefoane Android lansate anul acesta. Nu au fost facute deocamdata comparatii intre LG G7 si alte telefoane Android separat de Samsung Galaxy S9, insa autonomia e cel mai probabil inferioara, din moment ce iPhone X si alte telefoane Android au autonomie mai buna decat produsul Samsung.

LG G7 ar putea avea autonomia imbunatatita prin actualizari software pe care cei de la LG le pot face pentru utilizatori, desi asta inca nu s-a intamplat pentru clientii care au cumparat Samsung Galaxy S9. LG G7 inca nu a fost pus in vanzare de catre compania LG, insa e greu de spus cat succes ar putea avea in comparatie cu Samsung Galaxy S9, sau iPhone X, insa ar fi bine ca telefonul sa aiba succes in urmatoarele luni.