Instagram: Functiile Importante Anuntate pe iPhone si Android

Instagram are doua noi functii importante pentru iPhone si Android anuntate de catre compania Facebook, ele aducand o functionalitate ceruta de multa lume.

Instagram Functiile Importante iPhone Android

Instagram are o noua functie importanta anuntata pentru telefoanele iPhone si Android inca din cursul zilei de ieri, compania Facebook facand prezentarea lor intr-o conferinta dedicata. Conform celor de la Facebook, Instagram va lansa pentru utilizatori o noua functie care permite efectuarea de apeluri video in grup, asa cum va avea si WhatsApp.

Instagram va permite efectuarea de apeluri video in grup intre un numar maxim de 4 persoane, iar imaginea de mai jos prezinta cat se poata de bine ceea ce urmeaza sa ofere Facebook. Instagram testeaza in momentul de fata noua functie pentru iPhone si Android, ea putand fi folosita prin interfata care ofera acces la camera si permite inregistrarea de poze si clipuri video.

isntagram apeluri video grup

Instagram: Functiile Importante Anuntate pe iPhone si Android

Instagram schimba deasemenea si pagina care permite explorarea de continut disponibil in cadrul platformei, aceasta avand noi butoane pe care l putem folosi. Mai exact, accesarea acestor butoane va transforma interfata paginii Explore din Instagram intr-un carusel din care putem alege diverse subiecte de interes care ne arata poze si video despre animale, fotografie, ahitectura, sau alte subiecte de interes pentru noi.

instagram explore continut interes

Instagram vrea sa ne ofere posibilitatea de a descoperi mai mult continut care sa fie bazat pe ceea ce ne intereseaza pe noi, inteligenta artificiala a platformei facand si recomandari pentru noi. Instagram a anuntat aceaste schimbari acum, insa intentioneaza sa le implementeze la nivel global in perioada urmatoare, dar deocamdata nu se stie exact cand.