Windows 10: Functia UIMITOARE pentru iPhone si Android

Windows 10 are o noua functie uimitoare pentru iPhone si Android, compania Microsoft anuntand-o chiar in cursul acestei seri pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Windows 10 Functia UIMITOARE iPhone Android

Windows 10 are astazi anuntata o noua functie uimitoare pentru telefoane, din intreaga lume, compania Microsoft folosind denumirea Your Phone in momentul in care a anuntat-o in cadrul Build developer conference. Conform celor de la Microsoft, noua functie pregatita pentru Windows 10, le va permite utilizatorilor de telefoane iPhone si Android, sa afiseze pe calculatoare o “copie” a propriilor telefoane oricand doresc, functionalitatea fiind limitata de tipul de telefon.

Windows 10 va permite prin noua functie Your Phone accesarea de informatii precum mesaje, poze, sau notificari, totul direct intr-o interfata speciala pe care cei de la Microsoft au gandit-o pentru telefoanele conectate. Functiile pe care Windows 10 le va oferi pentru utilizatori vor fi variate, iar asta deoarece Android ofera mai multa libertate pentru preluarea de functii din telefoane, in timp ce iPhone este mai strict si nu permite preluarea prea multor date.

Windows 10: Functia UIMITOARE pentru iPhone si Android

Windows 10 Functia UIMITOARE iPhone Android 1

Windows 10 copiaza o idee a celor de la Dell, care au lansat o aplicatie ce permitea vizualizarea de notificari si informatii despre apeluri direct pe calculatoare, doar ca Microsoft vine cu ceva in plus. Mesajele SMS, pozele si clipurile video fac parte din functionalitatea Your Phone pentru Windows 10, ideea din spatele acestei functii fiind de a scuti utilizatorii de a mai atinge telefoanele pentru a controla aceste functii in viata de zi cu zi.

Windows 10 va avea aceasta noua functie Your Phone in proces de testare incepand de saptamana aceasta, compania Microsoft urmand a o oferi pentru cei care testeaza in versiune beta noile versiuni ale sistemelor sale de operare. Windows 10 este testat in momentul de fata in versiunea beta Redstone 5 de catre compania Microsoft, asa ca vom afla foarte multe informatii despre aceasta functie noua, plus multe altele pe care cei din Redmond le au in proces de dezvoltare, dar deocamdata nu se stie cand va fi lansata actualizarea.