Google Maps: DOUA NOI Functii Grozave pe Telefoane

Google Maps are doua noi functii grozave anuntate de catre compania Google pentru telefoanele iPhone si Android, ele schimband experienta de utilizare.

Google Maps NOI Functii Grozave Telefoane

Google Maps are anuntate de catre compania Google doua noi functii grozave pentru telefoanele din lumea intreaga, compania Google anuntandu-le in mod oficial seara trecuta, in conferinta Google I/O. Prima functie extrem de utila pe care Google Maps o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga permite citirea mesajelor pe care le-am primit de la diverse persoane, insa cel mai probabil aceasta va fi oferita doar pentru Android, la inceput, din moment ce iOS e mai restrictiv.

Google Maps va putea citi aceste mesaje in timp ce ne ofera ghidare vocala pentru a ajunge la destinatia pe care am introdus-o in aplicatie, deci Google implementeaza multitasking-ul serios pentru aplicatia sa. Cei de la Google nu au spus ce fel de mesaje vor putea fi citite de catre Google Maps, insa probabil vorbim despre SMS-uri si nu despre notificari care sunt primite prin aplicatii de mesagerie precum WhatsApp, Facebook Messenger, sau altele asemenea.

Google Maps: DOUA NOI Functii Grozave pe Telefoane

Google Maps are o alta functie extrem de utila implementata, pentru utilizatori, aceasta permitand trimiterea unui mesaj text cu timpul estimat pentru a ajunge in locatia pe care am introdus-o in aplicatie pentru navigare ghidata. Acest mesaj text va fi trimis catre unul dintre contactele pe care le avem introduse in telefoane, deci Google Maps va incepe sa ceara acces si la agenda de contacte, aceasta functionalitate putand fi oferita si pe iPhone fara probleme.

“If you’re following directions for a route, you can have Maps read your text messages. One of the coolest commands is “share my ETA.” Google estimates your arrival time, then sends it as a message”

Google Maps a avut testate unele dintre aceste noutati timp de cateva luni inainte ca Google sa le anunte in mod oficial pentru toti utilizatorii, ele simplificand foarte mult modul de utilizare al platformei in viitor. Google Maps este cea mai mare platforma cu harti si navigare ghidata, compania Google reusind sa creeze un sistem mai performant decat oricare altele, iar incepand din vara vom avea mai multe functii disponibile pentru el.

5 COMENTARII