iOS 11.4 Jailbreak a fost Demonstrat pentru iPhone

iOS 11.4 jailbreak a fost demonstrat pentru iPhone, solutia fiind posibila multumita vulnerabilitatilor exploatate in iDevice-urile companiei Apple.

iOS 11.4 Jailbreak Demonstrat iPhone

iOS 11.4 Jailbreak a fost facut pentru versiunea beta a sistemului de operare, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o demonstratie a software-ului in functiune. Vorbim despre un jailbreak pentru iOS 11.4 realizat de catre creatorul solutiei de jailbreak Houdini, el reusind sa exploateze sistemul de operare al companei Apple, chiar daca e in versiune beta.

Aceasta solutie de iOS 11.4 jailbreak va fi una se-tethered, deci va necesita folosirea unui caculator pentru a fi refacuta, insa chiar si asa, vorbim despre un jailbreak pentru o versiune a iOS care nu a fost lansata si nu avea anuntate asemenea solutii. Nu se stie ce fel de exploit este folosit pentru a realiza acest iOS 11.4 jailbreak, insa nici nu prea conteaza, atat timp cat solutia va fi lansata in mod public.

iOS 11.4 Jailbreak a fost Demonstrat pentru iPhone

 

https://www.youtube.com/watch?v=vst7JIUBLD4

Aceasta solutie de iOS 11.4 jailbreak nu este deocamdata chiar atat de stabila pe cat ar trebui sa fie, insa asta si pentru ca se afla in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare. In ciuda acestui lucru, hackerul care a creat-o a realizat solutia de jailbreak Houdini pentru versiunile anterioare ale iOS 11, ea este stabila si sigur va lansa un software bun pentru noi.

Daca persoana care a dezvoltat aceasta solutie de iOS 11.4 jailbreak va reusi sa tina secrete exploit-urile folosite pentru a o realiza, atunci exista sanse ca ea sa fie lansata dupa ce versiunea publica a iOS 11.4 va fi oferita de catre Apple. Pana atunci va mai trece destul timp, insa macar stim ca exista o solutie de jailbreak pentru iOS 11.4 care este pregatita pentru noi.

Articolul precedentGoogle Maps: DOUA NOI Functii Grozave pe Telefoane
Articolul următorGoogle Photos: Functia Neasteptata Anuntata de Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.