Windows 10: NOUL DESIGN Prezentat de Microsoft

Windows 10 are noul design prezentat de catre compania Microsoft inainte de lansare pentru utilizatorii din lumea intreaga, schimbarile aducand o experienta noua de folosire.

Windows 10 NOUL DESIGN Prezentat Microsoft

Windows 10 va beneficia in 2018 de o schimbare de design din partea companiei Microsoft, cei din Redmond anuntand astazi Fluent Design, adica felul in care vor schimba interfata sistemului de operare pentru PC-uri. Windows 10 urmeaza sa aiba noi modificari in baza acestui Fluent Design, ele venind initial in Fall Creators Update, apoi in April 2018 Update, iar acum Microsoft anunta ca schimbarile vor continua si in actualizarile urmatoare ale sistemului de operare.

Windows 10 va avea noi efecte bazate pe umbre, noi meniuri contextuale moderne si butoane regandite pentru a reveni la continutul anterior, schimbarile aducand putina logica in actuala interfata combinata din elemente noi si vechi. Microsoft considera ca prin aceste schimbari facute pentru Windows 10 va face design-ul sistemului de operare sa arate mult mai frumos, mai contant, iar primele aplicatii care vor beneficia de schimbare sunt cele native oferite dupa instalare.

Windows 10 NOUL DESIGN Prezentat Microsoft 1

Windows 10: NOUL DESIGN Prezentat de Microsoft

Windows 10 NOUL DESIGN Prezentat Microsoft 2

Windows 10 nu va afisa aceste elemente noi de design si in aplicatiile terte pentru sistemul de operare, dezvoltatorii fiind nevoiti sa le preia separat dupa ce vor fi oferite de catre compania Microsoft. Windows 10 va avea inclusiv culori noi implementate pentru a evidentia schimbarile aduse in viitoarea versiune a sistemului de operare, cei de la Microsoft dorind sa rezolve si problema elementelor care fie sunt prea mari, sau prea mici, deoarece au fost gandite si pentru telefoane si pentru tablete.

Windows 10 NOUL DESIGN Prezentat Microsoft 3

Windows 10 urmeaza sa arate mult mai bine dupa toate aceste schimbari pe care compania Microsfot urmeaza sa le implementeze, iar mai multe despre ele vom afla pe perioada de testare beta a noului sistem de operare. Compania Microsoft incearca in mod constant sa imbunatateasca Windows 10, fie ca o face prin implementarea de functii noi, ori de schimbari pentru design, indiferent de modalitatea aleasa pentru a imbunatati experienta de utilizare, in final consumatorii sunt cei care castiga.

Windows 10 NOUL DESIGN Prezentat Microsoft 4