iPhone 9 vine cu un Ecran SPECIAL Anul Acesta

iPhone 9 va avea implementat un ecran special de catre compania Apple in anul 2018, americanii folosindu-l pentru a-si putea vinde telefoanele la preturi mai mici.

iPhone 9 Ecran SPECIAL

iPhone 9 va fi lansat in toamna de catre cei de la Apple, iar conform unor noi detalii privind telefoanul aflat acum in dezvoltare, se pare ca el va avea un ecran special implementat de catre cei din Cupertino. Mai exact, se pare ca Apple vrea sa implementeze in iPhone 9 noul tip de ecran folosit in LG G7 ThinQ chiar de luna aceasta, un zvon similar aparand zilele trecute de la o sursa asiatica, iar acum il auzim din nou, dar dintr-o sursa diferita.

iPhone 9 va avea un ecra LCD cu diagonala de 6 sau 6.1 inch, compania Apple intentionand sa vanda acest model la un pret de 700 – 800 de dolari, fara TVA, deci va fi mai ieftin decat iPhone 11. Pentru a putea vinde iPhone 9 la un pret atat de mic, cei de la Apple vor folosi noua tehnologie a companiei LG si un ecran LCD, cele OLED fiind mult prea scumpe pentru a putea vinde smartphone-ul la un pret apropiat de cel al iPhone 8.

iPhone 9 vine cu un Ecran SPECIAL Anul Acesta

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran MLCD+ care ofera cea mai mare luminozitate pentru ecranul unui telefon mobil, cei de la LG reusind sa adauge un al patrulea subpixel pentru pixelii ecranelor standard, iar asa au reusit sa obtina o luminozitate atat de mare. Mai mult decat atat, iPhone 9 urmeaza sa ofere suport pentru intreaga gama de culori DCI-P3 pe care o ofera si ecranele OLED, adica va putea reda la fel de multe culori ca un televizor 4K.

“According to the smartphone industry on May 9, Apple is expected to load its next 6.1-inch iPhone model with an MLCD+ display which LG used in its G7 ThinQ smartphone. The MLCD+ display realizes a bright screen with less power consumption than the IPS LCD display. LG named the display of the G7 ThinQ “Super Bright Display.” Its color reproduction rate is 100% on the DCI-P3 basis which expresses delicate colors close to nature even on bright screens. At the same brightness, the G7 ThinQ consumes 30% less power compared to the previous G6 model loaded with an LCD display.”

iPhone 9 cu un asemenea ecran ar putea fi un adevarat motiv pentru foarte multi fani ai Apple sa faca o achizitie in cursul anului viitor, insa deocamdata totul este prezentat la stadiul de zvon si nimic mai mult. Totusi, asta nu inseamna ca Apple nu va implementa ecrane atat de performante pentru telefoanele din seria iPhone 9, doar ca ramane de vazut daca ele vor fi cele ale LG, sau altele similare de la un alt producator asiatic.