Sports Games – cele mai bune jocuri cu sport pentru iPhone si iPad

Sports Games cele mai bune jocuri sport pentru iPhone iPad

Daca esti un fan al jocurilor iPhone si iPad create in baza unora dintre cele mai populare sporturi de pe pleneta, atunci compania Apple are pentru tine o sectiune de aplicatii numita Sports Games in care ti le recomanda pe cele mai bune dintre ele disponibile in App Store.

Vorbim despre cateva zeci de jocuri care acopera cele mai populare sporturi existente in lume, de la fotbal si pana la tenis, rugby, hockey sau fotbal american, fiecare titlu fiind special creat pentru a incerca sa aduca utilizatorii cat se poate de mult in spiritul acelui sport.

Sports Games are listate de catre Apple doar cele mai bune si mai populare jocuri de sport lansate vreodata in App Store pentru noi, astfel ca vom avea in fata unele titluri pe care probabil le cunoastem intr-o anumita masura, unele fiind promovate in diverse ocazii in App Store.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Sports Games poate fi vizitata accesand acest link.

Articolul precedentApple: Proces URIAS din cauza MacBook-urilor Proaste
Articolul următoriPhone SE 2 va fi Lansat mai TARZIU decat Credeam
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.