Windows 10: Functia Populara Transformata intr-o Aplicatie

Windows 10 are o functie foarte populara transformata intr-o aplicatie de catre compania Microsoft pentru a oferi o noua experienta de folosire utilizatorilor.

Windows 10 Schimbarea MAJORA Aplicatie Populara

Windows 10 are o schimbare foarte utila in proces de dezvoltare pentru una dintre aplicatiile foarte importante ale sistemului de operare, ea fiind dezvaluita imediat dupa conferintele Build 2018 de luna aceasta. Mai exact, Windows 10 va avea functia Screen Sketch, oferita pana acum doar cu Windows Ink, va fi transformata intr-o aplicatie separata pentru a le permite utilizaatorilor posibilitatea de a face rapid capturi de ecran cand au nevoie.

Windows 10 are in Screen Sketch o functie foarte apreciata pentru capacitatea de a inregistra capturi de ecran, iar cei de la Microsoft inteleg acest lucru, asa ca urmeaza sa o transforme intr-o aplicatie dedicata. Windows 10 va permite inregistrarea de capturi de ecran si adnotarea lor folosind Screen Sketch, o simpla combinatie de taste urmand a activa functionalitatea aplicatiei, iar capturile de ecran vor putea fi partajate rapid din clipboard de utilizatori.

Windows 10: Functia Populara Transformata intr-o Aplicatie

Windows 10 Schimbarea MAJORA Aplicatie Populara

Windows 10 nu are in mod standard functii foarte avansate pentru inregistrarea de capturi de ecran si adnotarea lor, asa ca transformarea functiei Screen Sketch intr-o aplicatie separata este o idee excelenta. Desigur ca Windows 10 are nevoie de mai multe functii de acest gen disponibile pentru utilizatori, insa probabil ca Microsoft inca se gandeste ce anume sa implementeze in viitor, si va oferi cu siguranta imbunatatiri majora pe masura ce ele vor fi disponibile.

Windows 10 a avut anuntate saptamana aceasta foarte multe noutati importante din partea companiei Microsoft, o multitudine de functii noi fiind anuntate, impreuna cu schimbari majore pentru design-ul pe care interfata sistemului de operare il va avea. Windows 10 este intr-o evolutie constanta, iar cei de la Microsoft incearca sa ofere pentru utilizatori doar cea mai buna experienta posibila pentru utilizarea calculatoarelor, asa ca vom vedea cu siguranta si mai multe imbunatatiri din partea americanilor in urmatoarele luni, ele urmand a fi anuntate in mod separat.