Samsung Galaxy S10: Functia IMPORTANTA Implementata cu Chin

Samsung Galaxy S10 are o functie importanta implementata cu foarte mare chin de catre compania Samsung, insa fanii vor fi cu siguranta entuziasmati de oferirea ei.

Samsung Galaxy S10 Functia IMPORTANTA Implementata Chin

Samsung Galaxy S10 va avea anul viitor o functie uriasa pregatita de catre compania Samsung, iar asta deoarece ea nu poate fi implementata in aceasta vara in Samsung Galaxy Note 9, coreenii nereusind sa finalizeze procesul de dezvoltare. Vorbim despre un cititor de amprente pe care Samsung Galaxy S10 il va avea integrat sub ecran, functia fiind anuntata de catre foarte multe zvonuri ca fiind pregatita pentru Samsung Galaxy Note 9, dar “realitatea bate filmul”.

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie primul telefon al coreenilor care are integrat un cititor de amprente sub ecran, dar asta s-a spus si despre Samsung Galaxy Note 9, insa in final tehnologia nu s-a dovedit a fi suficient de buna. Cei de la Samsung au incercat sa implementeze initial un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9, insa din pacate au dat gres in tentativa de a face asta, iar Samsung Galaxy Note 9 merge pe aceeasi traiectorie, Samsung Galaxy S10 putand fi diferit.

Samsung Galaxy S10 are in lucru o tehnologie pe care Samsung vrea sa o imbunatateasca suficient de mult pentru a oferi o experienta excelenta de utilizare a unui cititor de amprente sub ecran in orice conditii. Vivo a lansat un smartphone cu cititor de amprente sub ecran la inceputul acestui an, iar tehnologia functioneaza bine, chiar daca exista unele probleme cu foliile, insa poate ca pentru Samsung Galaxy S10 va fi rezolvat acest inconvenient.

Samsung Galaxy S10: Functia IMPORTANTA Implementata cu Chin

Samsung Galaxy S10 nu ar urma sa foloseasca o tehnologie proprietara a celor de la Samsung pentru scanarea amprentelor prin ecran, ci una de la Qualcomm, Synaptics, sau chiar Gudix, insa nu este clar ce va fi folosit. Samsung Galaxy S10 ar trebui sa vina si cu o schimbare importanta pentru design din moment ce nu ar trebui sa mai aiba o gaura in carcasa pentru un cititor de amprente, iar asta ar bucura extrem de multi fani ai coreenilor.

“Focus on boosting perfection of ultrasonic FOD technology Samsung SDI is expected to introduce FOD (Fingerprint On Display) technology, which will be applied to Galaxy 10, which will be launched next March. According to the industry on, Samsung Electronics announced that it will abandon its original plan to apply the FOD technology for smartphones to the Galaxy Note 9.”

Samsung Galaxy S10 este versiunea aniversara a telefoanelor Galaxy, asa cum iPhone X a fost anul trecut versiunea aniversara a seriei iPhone, compania Apple implementand Face ID ca functie majora pentru clienti. Samsung Galaxy S10 ar putea veni cu un cititor de amprente sub ecran ca functie majora pentru clienti, iar asta si pentru ca Face ID nu poate fi copiat de catre coreeni chiar atat de repede, deci trebuia gasita o alternativa.

Samsung Galaxy S10 este deocamdata in proces de dezvoltare la Samsung, iar lansarea sa este asteptata pentru inceputul anului viitor, unii spunand ca il vom vedea la CES 2019, in timp ce altii il asteapta la Mobile World Congress 2019. Indiferent car ar urma sa fie lansat Samsung Galaxy S10, este destul de clar faptul ca Samsung intentioneaza sa ofere o schimbare majora pentru telefon, dar ramane de vazut daca va si putea.