Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Schimbarile care-l fac un Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 are in exclusivitate anuntate o serie de schimbari care il transforma intr-un must-have pentru clientii din lumea intreaga.

18

Samsung Galaxy Note 9 Schimbarile Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 pare sa nu mai fie pregatit de catre compania Samsung pentru lansare cu un cititor de amprente in ecran, aceasta fiind o mare dezamagire pentru multi dintre cei care asteptau aparitia telefonului mobil. In ciuda acestui lucru, se pare totusi ca Samsung Galaxy Note 9 va avea unele schimbari care vor transfera telefonul intr-un “must-have” pentru fanii companiei coreene in aceasta vara.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea schimbari de design in raport cu modelul lansat in vara anului trecut, desi dimensiunile sale vor fi reduse, insa aceasta schimbare nu va genera impresia de ceva cu adevarat nou. Nici hardware-ul nu va fi cu mult diferit fata de cel al Samsung Galaxy S9, insa Samsung Galaxy Note 9 va compensa totul prin unele schimbari pentru interfata si “experienta interactiva” pe care o va avea pentru utilizatorii sai.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Schimbarile care-l fac un Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 ar putea aduce pentru utilizatori schimbarile pe care compania Google le-a anuntat pentru Android zilele trecute, adica un nou mod de a interactiona cu interfata folosind doar gesturi intreprinse pe ecran. Asta inseamna ca Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa copieze ceea ce a implementat compania Apple in iPhone X, insa si lansarea ar trebui sa fie intarziata in raport cu modelul lansat anul trecut.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat si mai tarziu decat spun unele zvonuri, iar asta pentru ca noutatile pregatite pentru Android ar urma sa fie oferite abia in toamna acestui an de catre cei de la Google. Imi imaginez ca Samsung nu va astepta pana mai tarziu de august/inceputul lui septembrie pentru a oferi totul, insa daca utilizatorii vor beneficia de aceste imbunatatiri, atunci multa lume va fi fericita.