Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Schimbarile care-l fac un Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 are in exclusivitate anuntate o serie de schimbari care il transforma intr-un must-have pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 Schimbarile Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 pare sa nu mai fie pregatit de catre compania Samsung pentru lansare cu un cititor de amprente in ecran, aceasta fiind o mare dezamagire pentru multi dintre cei care asteptau aparitia telefonului mobil. In ciuda acestui lucru, se pare totusi ca Samsung Galaxy Note 9 va avea unele schimbari care vor transfera telefonul intr-un “must-have” pentru fanii companiei coreene in aceasta vara.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea schimbari de design in raport cu modelul lansat in vara anului trecut, desi dimensiunile sale vor fi reduse, insa aceasta schimbare nu va genera impresia de ceva cu adevarat nou. Nici hardware-ul nu va fi cu mult diferit fata de cel al Samsung Galaxy S9, insa Samsung Galaxy Note 9 va compensa totul prin unele schimbari pentru interfata si “experienta interactiva” pe care o va avea pentru utilizatorii sai.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Schimbarile care-l fac un Must-Have

Samsung Galaxy Note 9 ar putea aduce pentru utilizatori schimbarile pe care compania Google le-a anuntat pentru Android zilele trecute, adica un nou mod de a interactiona cu interfata folosind doar gesturi intreprinse pe ecran. Asta inseamna ca Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa copieze ceea ce a implementat compania Apple in iPhone X, insa si lansarea ar trebui sa fie intarziata in raport cu modelul lansat anul trecut.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat si mai tarziu decat spun unele zvonuri, iar asta pentru ca noutatile pregatite pentru Android ar urma sa fie oferite abia in toamna acestui an de catre cei de la Google. Imi imaginez ca Samsung nu va astepta pana mai tarziu de august/inceputul lui septembrie pentru a oferi totul, insa daca utilizatorii vor beneficia de aceste imbunatatiri, atunci multa lume va fi fericita.

18 COMENTARII

  1. De la versiunea 5 android e f ok atât ca design cât și că funcționalitate
    Nu contest că există persoane care vor mult mai mult de la un OS, dar marea majoritate nu se arunca în complexități

  2. Acest nou skin Samsung Crown UX (dacă va fi folosit acesta denumire și dacă se va dovedi adevărat) , ar urma sa complemente experienta de Phablet a seriei Note din câte am citit (nu știu cum va face asta )
    Din câte am văzut în presupusa poza cu N9 “Crown UX ” este bazat pe android stock cu puține modificari , poate de aceea multe site uri spun ca Samsung se va axa pe experienta software (update uri și rapiditate)
    Acum sa vedem , ca zvonuri similare au fost și în trecut, dar din presupusa poza cu N9 clar va avea o alta interfață

  3. au fost articole si cu iphoneX nu s-a vandut si fara profit, si cand au venit datele oficiale a rupt tot…deci stirile alea de la analistii samsonisti un om mare nu le-ar crede decat cu date oficiale
    Daca era scos din productie, acum nu mai puteai cumpara oficial iphoneX

  4. Datele oficiale – LOL – ma faci sa rad . Dupa datele oficiale , ar trebui ca iPhone sa aiba vreo 50% market share – saracii au doar 14.

  5. te rog link in care se demonstreaza ca Apple plateste oficial pt niste minciuni…Apple de care spuneti ca sunt cei mai zgaciti

  6. ce stocuri vechi omule? eu pot cumpara de la Apple oficial !
    Deci oficial ti-am dat motivul …acum arata-mi tu oficial ca iPhoneX nu se mai produce.

  7. Nu trebuie niciun link oficial despre minciunile Apple. Trebuie doar să ai deducție și să ai o minimă inteligență să îți dai seama ca gradul de satisfacție de 99% este absolut imposibil.
    Citește doar ce scriu oamenii pe Tweeter, și îți dai seama că 99% din mesaje sunt de insatisfacție.

  8. deductie de om debil…asta ai…un om ce nu crede in nimic este un om mort.
    Eu nu vorbeam de gradul de satisfactie…unde acolo probabil ia oamenii gen Srb si ii intreaba cat de multumiti sunt, adica fanii Apple…si tot ajungi la 99%, deci usor de inteles cu o inteligenta minima cum zici tu
    Inca 1 data, Apple nu minte, doar ca spune un adevar bazat pe fanii inraiti Apple, sper ca acum ai inteles. Oamenii aia de pe tweeter sau unde te uiti tu, nu sunt targetul Apple pt studii