iPhone 9: TREI Culori NOI Pregatite de catre Apple

iPhone 9 are trei noi culori pregatite de catre compania Apple pentru fanii care asteapta cu nerabdare sa vada lansat noul model de smartphone pe pietele globale.

iPhone 9 TREI Culori NOI Apple

iPhone 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in trei noi culori anul acesta, cei din Cupertino incercand sa le ofere oamenilor mai multe optiuni pentru achizitie in speranta ca vor putea creste si vanzarile de telefoane. Apple urmeaza sa lanseze iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus in 2018, iar numai pentru primul ar trebui sa vina inca trei culori fata de cele standard, ultimele doua putand fi deasemenea oferite intr-o serie de culori noi pentru clienti.

iPhone 9 este modelul cu ecran LCD de 6 – 6.1 inch, iar conform analistilor, Apple vrea sa readuca la moda culorile care au fost oferite in momentul in care iPhone 5C a fost lansat ca o alternativa pentru iPhone 5S, in 2013. iPhone 9 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple si in culorile albastru, galben sau roz, asa cum in 2013 acestea au fost oferite pentru iPhone 5C, impreuna cu altele, deci Apple ar putea aplica o strategie similara anul acesta.

iPhone 9: TREI Culori NOI Pregatite de catre Apple

iPhone 9 ar trebui sa vina si cu noutati importante, deoarece simpla folosire a acestor culori pentru carcasa nu va genera vanzari, mai ales daca vor fi folosite iar carcase din plastic in locul unora din sticla. E cam greu de crezut ca iPhone 9 va avea carcasa albastra cu sticla si nu plastic, insa indiferent care dintre aceste materiale va fi folosit, Apple va putea oferi oricum incarcare wirelress, iar Face ID pare ceva din ce in ce mai sigur pentru telefon.

“Rosenblatt analyst Jun Zhang said Apple, in an attempt to target the younger consumer market, could launch multiple colors for the iPhone 8S (LCD model), including blue, yellow, and pink, during the second half of this year. Since Apple start to launch three new models every year, we believe the company needs to differentiate the designs of the LCD model from the two high end OLED models. One reasonable choice would be to add different colors.”

iPhone 9 urmeaza sa fie un iPhone X imbunatatit de catre Apple, iar noile culori reprezinta un pas in directia buna, mai ales ca in 2017 Apple si-a lansat telefoanele cu decupaj in ecran in doar doua culori pentru carcasa. As vrea sa cred ca iPhone 9 va arata mai bine decat iPhone 5C cu aceste noi culori pregatite de catre Apple, insa vom avea de asteptat pana in toamna pentru a vedea ce fel de schimbari a pregatit compania Apple pentru fanii din lumea intreaga.