Google CONFIRMA Temerile Fanilor despre Pixel 3

Google confirma temerile unora dintre fanii telefoanelor Pixel in legatura cu noile modele de smartphone-uri din seria Pixel 3, o schimbare importanta fiind facuta.

Google Temeri Fani Pixel 3

Google a lansat Android P in versiune beta chiar luna aceasta, iar noua versiune a sistemului de operare pentru telefoane si tablete pare sa confirme o schimbare importanta pentru telefoanele din seria Pixel 3. Mai exact, Google limiteaza spatiul din partea superioara a ecranului in care sunt afisate iconite pentru notificarile primite din aplicatii, chiar si pe telefoanele Pixel actuale, un spatiu gol fiind vizibil acolo unde ar trebui sa fie decupaje in ecran.

Google a creat Android P special pentru a fi compatibil cu telefoanele care au decupaje in ecrane, iar viitoarea serie Pixel 3 ar urma sa ofere exact acelasi lucru pentru clientii care vor alege noile produse ale companiei americane. Diverse zvonuri au spus ca Google va dori sa implementeze decupaje in ecranele Pixel 3 anul acesta, iar Android P pare sa confirme fara vreun dubiu faptul ca Google se gandeste intr-adevar la o schimbare de acest gen.

Google CONFIRMA Temerile Fanilor despre Pixel 3

Google Temeri Fani Pixel 3 1

Google nu ar fi primul producator care ar implementa un decupaj in ecranul telefoanelor proprii, si nu va fi nici ultimul, mai ales ca trend-ul in industria smartphone este de a face aceasta schimbare care a venit de la Apple. Google a trebuit sa modifice Android P in ideea de a il face 100% compatibil cu telefoanele care au decupaje in ecrane, iar asta deoarece majoritatea partenerilor sai vor sa lanseze telefoane care preiau aceasta schimbare de la iPhone X.

Google pare sa fie pregatita sa ofere ceva similar si in seria Pixel 3, iar daca o va face, atunci va folosi, cel mai probabil, spatiul respectiv pentru ceva important, si ar putea elimina bucata de carcasa din partea inferioara a panoului frontal. Google si-a crescut de la an la an vanzarile de telefoane din seria Pixel, in ciuda numeroaselor probleme, iar daca va implementa decupaje in ecranele Pixel 3, atunci nu va face altceva decat sa urmeze trend-ul industriei.