10 Functii Android P care ar trebui sa Ajunga in iPhone

Android P are o multitudine de functii noi si importante pe care compania Apple ar trebui sa le analizeze cu foarte mare atentie pentru a le oferi utilizatorilor iPhone.

10 Functii Android P trebui Ajunga iPhone

Android P a fost prezentat zilele trecute de catre compania Google pentru telefoanele capabile sa ruleze acest sistem de operare, iar el a preluat unele functii de la iOS. Vorbim despre functii Android P care au fost inspirate din iOS-ul companiei Apple, dar care au fost imbunatatite pentru a se diferentia de ceea ce ofera sistemul de operare al celor din Cupertino.

Android P are, printre cele mai importante functii preluate de la iOS, un nou sistem de gesturi care seamana foarte mult cu cel al iPhone X, dar este usor imbunatatit. Cei de la Google s-au gandit ca utilizatorii Android P ar trebui sa poata trece mai usor printre aplicatii, ca ar putea sa le inchida mult mai simplu, sau ca ar putea accesa meniurile cu mai putin efort.

10 Functii Android P care ar trebui sa Ajunga in iPhone

Android P are deasemenea schimbari importante pentru modul in care sunt afisate informatiile despre activitatile zilnice ale utilizatorilor, totul fiind grupat mai intuitiv. Android P vine si cu schimbari de design, ceea ce pentru iOS cam lipseste intr-o foarte mare masura in fiecare an, deci Apple ar putea invata ceva si de aici pentru iOS 13, ca iOS 12 e cam gata.

Android P are deasemenea noi functii pentru interactiunea cu notificarile primite, un sistem inteligent de imbunatatire a autonomiei bateriei, dar si un sistem imbunatatit Do Nor Disturb. Android P are toate aceste functii anuntate pentru lansare in toamna acestui an, asa ca Apple are timp sa mai preia cate ceva pentru sistemul sau de operare, doar daca vrea asta.

4 COMENTARII

  1. Asta e ciclul de câțiva ani. Google inovează iar Apple preia funcțiile apoi. E adevărat ca de multe ori Apple îmbunătățește aceste funcții.