OnePlus 6 vs Samsung Galaxy S9 Plus: Comparatie Detaliata

OnePlus 6 si Samsung Galaxy S9 Plus apar intr-o comparatie detaliata care pune fata in fata cele doua telefoane pentru a ne arata diferentele dintre ele.

OnePlus 6 Samsung Galaxy S9 Plus Comparatie

OnePlus 6 si Samsung Galaxy S9 Plus apar astazi intr-o comparatie detaliata, cele doua modele de telefoane mobile fiind in topul smartphone-urilor Android pe care orice client ar trebui sa le aiba in vedere pentru achizitie. OnePlus 6 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania chinezeasca OnePlus, in timp ce Samsung Galaxy S9 este disponibil de mai bine de 2 luni la cei de la Samsung, asa ca vorbim despre o diferenta mare in disponibilitate.

OnePlus 6 are, pe de alta parte, cam aceleasi componente precum Samsung Galaxy S9 Plus, iar aici ma refer la procesor, ele impartind chip-ul Qualcomm Snapdragon 845, folosit in unele modele de telefoane Samsung. Pe de alta parte, Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa aiba o camera mult mai buna, ecranul trebuind sa fie deasemenea superior, iar in ceea ce priveste tipul de memorie RAM, sau memoria NAND, nu se cunosc informatii.

OnePlus 6 vs Samsung Galaxy S9 Plus: Comparatie Detaliata

Samsung Galaxy S9 Plus este, teoretic, construit folosind componente mai bune decat cele folosite in OnePlus 6, insa exista si o diferenta mare intre preturi, al doilea costand 520 de euro, in timp ce primul costa cu 400 de euro mai mult. Aceasta diferenta intre preturile celor doua telefoane este data de componentele din Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6, dar si de brand, investitiile in cercetare si dezvoltare, plus alte costuri adiacente.

Samsung Galaxy S9 Plus nu a inregistrat pana acum vanzari substantiale, el avand vanzari cu 50% mai mici decat iPhone X in luna martie, deci e clar ca interesul vis-a-vis de el este foarte redus in acest moment. Pe de alta parte, OnePlus 6 vine ca un telefon nou, foarte interesant, si care va fi foarte dorit in comparatie cu Samsung Galaxy S9 Plus, iar asta multumita pretului mic de vanzare si a performantelor foarte bune pe care le va demonstra, iar daca stiti spaniola, puteti urmari si clipul al doilea.