Iata PRIMA Carcasa iPhone cu un Telefon Secundar Inclus

Prima carcasa pentru iPhone care are un telefon secundar inclus a fost lansata deja, ea aducand o functionalitate complet noua pentru utilizatori.

Carcasa iPhone Telefon Secundar

Direct din China vine ceva ce, probabil, putini credeau ca ar putea fi posibil, adica o carcasa pentru telefoane iPhone care are un telefon secundar integrat de producator. In clipul video de mai jos puteti vedea despre ce accesoriu este vorba, carcasa compatibila cu iPhone 6 si iPhone 6S avand un telefon Android integrat pentru a oferi o varietate de functii.

Telefonul din carcasa pentru iPhone are o interfata extrem de similara cu cea a iOS, doar ca versiunea de Android instalata in el este mult mai veche decat cea actuala. Asta conteaza pentru ca functionalitatea oferita de catre acest telefon este foarte proasta, insa era de asteptat, din moment ce vorbim despre o carcasa hibrid pentru telefoane iPhone.

Iata PRIMA Carcasa iPhone cu un Telefon Secundar Inclus

Telefonul secundar din carcasa pentru iPhone permite folosirea a doua cartele SIM pentru a efectua apeluri telefonice, si are inclusiv un port pentru carduri micro SD, daca doriti. Practic vorbim despre un telefon Adnroid foarte ieftin care este inclus in carcasa, el semanand destul de bine cu un iPhone SE, desi functioneaza mult mai prost decat telefonul Apple.

Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cine ar fi interesat sa cumpere o asemenea carcasa pentru telefoanele iPhone, insa pentru cei dornici sa teseze accesorii neobisnuite, iata ca exista ceva demn de incercat. Carcasa abia a fost lansata pe piata din China, asa ca ramane de vazut ce alte variatii ale sale vor fi lansate de catre diversi alti producatori in viitor.