Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Regele Performantelor Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar in prima comparatie serioasa a performantelor care ne arata care dintre ele este mai rapid in utilizarea zilnica.

Samsung Galaxy S9 Plus OnePlus 6 Rege Performante Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar astazi intr-un test de performante care are menirea de a ne spune care dintre cele doua telefoane mobile are cele mai bune performante pentru smartphone-uri. Vorbim despre versiunile Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 care au chip Snapdragon 845 integrat, deci ambele au aceeasi platforma in spate, ambele au minim 6 GB RAM, deci sunt echipate cu componente de top de la producatori.

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 merg aproape de la egal la egal pana spre finalul testului, cand telefonul chinezilor obtine un avans de 5 secunde in fata celui al coreenilor, avans care nu mai este recuperat. Nici macar redeschiderea aplicatiilor din fundal pe Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 nu ajuta in vreun fel telefonul coreenilor, acesta obtinand si in a doua parte a testului un timp cu o secunde mai scurt decat cel al telefonului chinezilor.

Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Regele Performantelor Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus nu este umilit de OnePlus 6 in ceea ce priveste performantele, insa este intrecut fara vreun dubiu de telefonul chinezilor, iar alte teste probabil vor confirma acelasi lucru. Este posibil ca in alte teste Samsung Galaxy S9 Plus sa fie depasit mai serios de OnePlus 6, iar Samsung Galaxy S9 va fi cu siguranta umilit, iar asta din cauza faptului ca are doar 4 GB de memorie RAM, cand ar avea nevoie de macar 6 GB.

Samsung Galaxy S9 Plus este totusi cu peste 400 de euro mai scump decat OnePlus 6, iar diferenta aceasta in bani se reflecta in performante mai slabe pentru telefonul coreenilor, ceva ce nu ar trebui sa se intample. Samsung Galaxy S9 Plus nu a avut vanzari extraordinare, insa OnePlus 6 ar trebui sa il intreaca, mai ales in China, acolo unde exista foarte multi fani pentru telefoanele celor de al OnePlus, si ale grupului din care fac parte.

39 COMENTARII

  1. fara dubiu oneplus 6 este cel mai bun smartphone de pe piata la ora actuala. de pret nu are rost sa mai vorbim pt ca raportul calitate/pret este exceptional.

  2. bate si orice iphone aflat in acest moment la vanzare. iphone x a fost umilit si de samsung galaxy s9 deci ce sa mai vorbim de oneplus 6.

  3. nu ma chiunui sa ti explic pt ca stiu ca nu ai capacitatea de a intelege. era vorba despre performanta telefonului nu despre design. nu am spus ca e cel mai frumos. nu mi place la el decupajul la fel cum nu mi place nici la iphone x. articolul este despre performanta produsului nu despre design.

  4. Meseriasule , lasa-te fratioare de iphone stai la android , e mai bine pt tine …. Eu una am avut android , nu mai revin in veci . Aleluia !

  5. Liga smartphone-urilor cu lag, al celor care explodează, al celor cărora le expiră bateria după 1 an. Mda…

  6. Două urme depărtate de labă de picior și o urmă de gheată între ele ?
    Te-a forțat careva pe la spate pe plajă? ????

  7. Samsung și a cam luat o în cap… Sa văzut lider de piață, și crede ca poate vinde foarte scump, clienții plătind mai mult pentru logo, decât pentru performanta.
    Huawei One plus și multe alte mărci de telefoane, sunt peste Samsung ca și performante, dar și cu câteva sute de euro mai ieftine.. Bye Bye Samsung

  8. Adevărat cu prima afirmație dar un smartphone nu înseamnă numai performanțe, vorbim de un întreg: ecran, cameră, calitatea materialelor utilizate pentru construcția exterioară, suport pentru diverse probleme, originalitate, calitatea componentelor interne ca memoria de exemplu și nu în ultimul rând calitatea software. Este adevărat că se plătește destul de mult și logo-ul dar cu vânzările de la s9 poate o să scadă prețul pe viitor sau o să aducă ceva pe piața pe care chiar merita sa dai banii ăia.

  9. In ce grota traiesti ? S9 costa 720 $ la Samsung . Unde sunt alea cateva sute de euro diferenta ?
    Probabil confunzi cu Apple , cand vorbesti de vandut scump.
    Mai compari si celelalte componente ? Tu nu vezi ca Huawei si One Plus au copiat iPhone X . Samsung e singurul care ramane cu un design de exceptie .
    Restul sunt shit .

  10. Chinezăria asta de peste 500€ are nu numai ca are hardware de high-end de peste 900 €, dar are și cel mai rapid soft
    Dacă OP are mereu probleme cu push notification , atunci bine ca nu e în situația ios 11 și a unor skin uri penale android din China

  11. Ia zi-mi ce magazin din Romania vinde S9 la pretul ala ? Macar unul, nu Olx, sau alte balarii, un magazin de unde tu poti sa cumperi azi S9 la 720 de dolari.

  12. Cel mai ieftin S9 nou si sigilat in din mag online incepe de la 600 de euro. Vezi pe compari. Nu de la 520 de euro. S9+ incepe de la 750 de euro.

  13. Ios este interconectat, osx, tvos . Dar voi de unde sa stiti daca aveti doar rebuturi cu android . Sa fiti fericiti , va pup !

  14. In opinia mea tot ce conteaza este softul,restul sunt detalii!
    Daca push notification da rateuri la un telefon in 2018, super hardware ala este 0 barat!

  15. Se mișcă el mai bine dar este și urat cu spume. Spatele ăla arată ca un telefon ieftin zici că este după vremea lu HTC m7.