Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Regele Performantelor Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar in prima comparatie serioasa a performantelor care ne arata care dintre ele este mai rapid in utilizarea zilnica.

Samsung Galaxy S9 Plus OnePlus 6 Rege Performante Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar astazi intr-un test de performante care are menirea de a ne spune care dintre cele doua telefoane mobile are cele mai bune performante pentru smartphone-uri. Vorbim despre versiunile Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 care au chip Snapdragon 845 integrat, deci ambele au aceeasi platforma in spate, ambele au minim 6 GB RAM, deci sunt echipate cu componente de top de la producatori.

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 merg aproape de la egal la egal pana spre finalul testului, cand telefonul chinezilor obtine un avans de 5 secunde in fata celui al coreenilor, avans care nu mai este recuperat. Nici macar redeschiderea aplicatiilor din fundal pe Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 nu ajuta in vreun fel telefonul coreenilor, acesta obtinand si in a doua parte a testului un timp cu o secunde mai scurt decat cel al telefonului chinezilor.

Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Regele Performantelor Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus nu este umilit de OnePlus 6 in ceea ce priveste performantele, insa este intrecut fara vreun dubiu de telefonul chinezilor, iar alte teste probabil vor confirma acelasi lucru. Este posibil ca in alte teste Samsung Galaxy S9 Plus sa fie depasit mai serios de OnePlus 6, iar Samsung Galaxy S9 va fi cu siguranta umilit, iar asta din cauza faptului ca are doar 4 GB de memorie RAM, cand ar avea nevoie de macar 6 GB.

Samsung Galaxy S9 Plus este totusi cu peste 400 de euro mai scump decat OnePlus 6, iar diferenta aceasta in bani se reflecta in performante mai slabe pentru telefonul coreenilor, ceva ce nu ar trebui sa se intample. Samsung Galaxy S9 Plus nu a avut vanzari extraordinare, insa OnePlus 6 ar trebui sa il intreaca, mai ales in China, acolo unde exista foarte multi fani pentru telefoanele celor de al OnePlus, si ale grupului din care fac parte.