Windows 10: PROBLEME NOI din cauza April 2018 Update

Windows 10 are noi probleme foarte mari din cauza April 2018 Update, utilizatorii plangandu-se constant de ele, iar Microsoft a anuntat ce vrea sa faca.

Windows 10 PROBLEME NOI April 2018 Update

Windows 10 continua sa aiba probleme din cauza April 2018 Update, compania Microsoft nereusind sa le ofere utilizatorilor sai o experienta de folosire cat se poate de buna, iar asta ar trebui sa stie cam toata lumea inca de pe acum. Conform unor informatii aparute astazi, Windows 10 genereaza probleme foarte marei pentru o multitudine dintre cei care au cumparat tablete Surface de la Microsoft, deci instalarea actualizarii NU e recomandata, ea fiind totusi blocata pentru unii utilizatori

Windows 10 blocheaza in totalitate cele mai noi modele ale tabletelor Surface Pro, lansate in cursul anului 2018, April 2018 Update facand aceste produse complet inutile dupa instalare de catre utilizatori. S-ar parea ca problema vine de la SSD-urile Intel folosite de catre Microsoft pentru tablete Surface Pro, ele fiind incompatibile cu aceasta noua actualizare pentru Windows 10, asa cum anuntase compania americana inca de saptamana trecuta printr-un comunicat de presa.

Windows 10: PROBLEME NOI din cauza April 2018 Update

Windows 10 genereaza probleme mari si pentru Surface Studio, calculatorul all-in-one pe care cei de la Microsoft l-au lansat pentru a concura cu iMac, acesta devenind deasemenea complet inutil, probabil tot din cauza SSD-urilor Microsoft. Partea comica aici este ca Microsoft a reusit sa strice cu April 2018 Update chiar produsele pe care le-a lansat pe piata, Windows 10 nereusind sa functioneze in mod corect pe niciunul dintre acestea, din pacate pentru toata lumea.

“We are currently working on a solution that will be provided in a future Windows Update. Please continue to check for Surface and Windows Updates to ensure your device has the most current firmware and software available.”

Windows 10 are aceste probeleme recunoscute oficial de catre compania Microsoft, ea confirmand pe diverse forumuri de discutii faptul ca ale sale produse au probleme, dar si ca ele urmeaza sa fie rezolvate cat se poate de curand. Microsoft a anuntat faptul ca urmatoarea actualizare majora pentru Windows 10 urmeaza sa rezolve foarte multe probleme de functionare pe care le intampina utilizatorii in momentul de fata, insa ei vor trebui sa aiba rabdare pana in momentul in care toate acestea vor fi disponibile.