Carcasa Gantera pentru iPhone X te ajuta sa faci Muschi

O noua carcasa inedita pentru telefoanele iPhone X este gandita pentru cei care folosesc ganterle pentru a face muschi si fac exercitii de fitness zilnic.

iPhone X carcasa gantera

Daca ai un iPhone X si fie ridici gantere pentru a-ti intari musculatura, sau doresti sa-ti cresti masa musculara, atunci exista si o carcasa special gandita pentru tine, astazi. Mai exact, vorbesc despre o carcasa fabricata in Asia, ea fiind monatata pe o gantera de 10 KG, pentru cei care vor sa mai stea pe Facebook in timp ce ridica greutati in viata de zi cu zi.

iPhone X carcasa gantera 1

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca aceasta carcasa nu este una foarte usoara, ea fiind montata pe o gantera intr-un asemenea mod incat sa permita vizualizarea telefonului la ridicare. Ideea in sine nu este una foarte rea, mai ales ca exista cu siguranta multi posesori ai iPhone care folosesc gantere in viata de zi cu zi si, deci o carcasa de acest gen le-ar fi utila.

iPhone X carcasa gantera 2

Avand in vedere greutatea accesoriului, probabil ca nu oricine va putea folosi gantera de la bun inceput, insa chiar si asa, va puteti lauda in fata prietenilor cu un accesoriu inedit. Marea problema sta totusi in faptul ca atasati un telefon cu o valoare de 1100 de euro de o gantera de 100 de dolari care il poate distruge intr-o secunda, daca este scapada gresit.

iPhone X carcasa gantera 3

Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de aceasta carcasa, o gasiti in acest website in momentul de fata, insa nu va grabiti sa cumparati asa ceva daca nu stiti intr-adevar ce sa faceti cu ea.

iPhone X carcasa gantera 4