Donald Trump Foloseste DOUA Telefoane iPhone, Ignorand Recomandarile

Donald Trump DOUA Telefoane iPhone, Recomandarilor

Donald Trump, presedintele SUA, foloseste cel putin doua telefoane iPhone ale companiei Apple in viata de zi cu zi, ignorand recomandarile de securitate facute de catre subalternii sai. Unul dintre telefoanele iPhone este folosit exclusiv pentru apeluri telefonice, in timp ce al doilea este folosit pentru Twitter si citirea unei varietati de website-uri de stiri.

Desi informaticienii Casei Albe i-au cerut lui Trump sa-si schimbe o data la 30 de zile telefoanele iPhone folosite pentru Twitter, acesta refuza, deoarece i se pare a fi un inconvenient. Donald Trump foloseste Twitter pe iPhone cu lunile inainte ca telefonul sau sa fie inspectat de catre expertii in securitate pentru a vedea daca a fost compromis in vreun fel.

In cazul lui Barack Obama, telefoanele erau verificate o data la 30 de zile de catre expertii in securitate informatica de la Casa Alba, insa pentru Donald Trump acest lucru e prea dificil. Este arhicunoscut faptul ca Donald Trump este un om foarte dificil si ca refuza in multe cazuri sa asculte sfaturile expertilor sai, asa ca nu e de mirare ceea ce aflam acum in legatura cu utilizarea Twitter si a aiPhone.

“While aides have urged the president to swap out the Twitter phone on a monthly basis, Trump has resisted their entreaties, telling them it was “too inconvenient,” the same administration official said. The president has gone as long as five months without having the phone checked by security experts. It is unclear how often Trump’s call-capable phones, which are essentially used as burner phones, are swapped out.”

Donald Trump era un fan al telefoanelor Samsung in trecut, si se pare ca folosea un model vechi in perioada imediat urmatoare depunerii juramantului, insa lucrurile par sa se fi schimbat. Avand in vedere pozitia importanta pe care o ocupa, Trump avea nevoie de un telefon sigur, iar cum Android-ul poate fi infectat extraordinar de usor cu malware, iPhone era singura solutie logica.

27 COMENTARII

  1. “iar cum Android-ul poate fi infectat extraordinar de usor cu malware, iPhone era singura solutie logica.”

    De aia Obama avea smartphone cu Android, pentru că putea fi infectat extraordinar de ușor cu malware. Hahaha…
    Tu crezi că președintele american își descarcă joculețe piratate din magazinele de aplicații chinezești?
    Atâta flame nu am văzut pe niciun site de profil niciodată ?

  2. “Android-ul poate fi infectat extraordinar de usor cu malware” – cum demonstrezi afirmatia asta ?
    In cazul lui Trump , pt ca folosea Samsung – cum demonstrezi ca un malware infecteaza un Samsung cu Knox ?

  3. Deci tu stai la chilotii presedintilor sa iti dea cate ceva de stii tu ce isi downloadeaza
    Off pupincuristii astia ce stau in genunchi pt o ciorba calda

  4. Daca il provoci/jignesti, etc, sa nu te astepti sa se intample ceva. Vasta majoritate a celor care plangeri faceti provocari, sau jigniti, iar dupa aia urlati ca vi se dau raspunsuri cu aceeasi moneda. Ban o sa luati tot voi pentru ce incepeti.

  5. Asta e realitatea, uita-te la orice raport facut de o firma serioasa de solutii antivirus. Stiu ca niciun fan Android n-o sa inteleaga vreodata asta si o sa spuna exact contrariul, dar e ok.
    Daca Obama folosea Android doar pentru apeluri, fara net, atunci e clar ca era sigur. Nu-mi aduc aminte sa fi spus cineva undeva ca Obama se si conecta le internet de pe el.

  6. acele articole in care primul comentariu e al lui facand saraci toti posesorii de android ? cum e cu ele? cine incepe cu jignirile? apoi cand incepe sa si o ia de la useri tu stergi imediat comentariile la adresa lui.

  7. Eu nu am discutat cu el , L-am raportat pt ca a jignit in discutia cu Viorel .
    Ar fi cazul sa fii obiectiv si sa iei masuri.

  8. Arata un singur articol in care apare un singur Samsung cu Knox infectat , ca sa iti dam dreptate – si Samsung are Knox de la S3 , chiar S2.

  9. E ironic sa-mi cereti sa “iau masuri”, voi ce care m-ati injurat constant de aproape 2 ani, m-ati facut pedofil si multe altele. Imaginati-va voi ce fel de raspuns ati avea daca ati fi pus in situatia mea, si cum ati privi lucrurile din perspectiva asta.

  10. Zaone cum e cu acele articole cand primul comentariu e al lui si contine : saracii cu android ? nu e o jignire? un posesor de huawei mate rs cu android nu poate fi catalogat sarac cand acel telefon costa cat doua iphone x.

  11. Si aia care vin si ii fac pe utilizatorii iPhone oi ? Sa lasam orgoliile astea la o parte, daca te jigneste personal e una, in rest, ca platforma Android e preferata de persoanele cu venituri reduse, el altceva, plus un adevar.
    E stupid si denota lipsa de inteligenta tentativa de a provoca pe cineva sa te injure in speranta ca ala va fi banat si nu tu. Am mai spus chestia asta, stiu ca sunteti cativa care intrati aici special pentru asta.
    Cat am fost eu injurat gratuit fara rost… dar nu-i nimic intr-o buna zi cineva va sari calul.

  12. Abtine-te de la amenintari . Ti s-au raportat jignirile acum , fara provocare, gratuite ca de obicei din partea lui Srb
    Esti admin si moderator , trebuie sa ia o deontologie si tu, o coloanal verticala . Trebuie sa iei masuri .
    In plus tu ai inceput cu flame-ul si nu ai demonstrat deloc ca Samsung se infecteaza usor cu malware , fiind ca la Samsung te-ai referit cand ai vorbit de telefonul lui Obama.

  13. Daca nu urmaresti comentarii de-a lungul timpului din diverse discutii din care nu faci parte, rolul intrebarii tale este… ?
    Daca tot suntem aici, finalizati cu offtopicul aiurea, l-a inceput unul care face panaramana aici de ani de zile si a fost banat in repetate randuri, nu e nevoie sa continuati toti, decat daca sunteti pseudoversiunile lui.