Instagram Update aduce o Functie Importanta

Instagram functii iphone android

Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

Instagram a implementat in versiunea de astazi o functie foarte importanta care filtreaza in mod automat comentariile jignitoare la adresa utilizatorilor ce folosesc aplicatiile pentru iPhone si Android. Inteligenta artificiala din spatele Instagram va sterge automat toate comentariile care sunt nepotrivite, astfel ca utilizatorii nu vor trebui sa citeasca si sa suporte persoane care nu au ce cauta in asemenea medii.

“Instagram now filters out bullying comments intended to harass or upset people in our community. Our Community Guidelines have always prohibited bullying on our platform, and this is the next step in our ongoing commitment to keeping Instagram an inclusive, supportive place for all voices.”

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.