Ce i-a Promis Presedintele Apple lui Donald Trump

Presedintele Apple, Tim Cook, a avut o intalnire oficiala in biroul oval de la Casa Alba cu presedintele SUA, Donald Trump, iar acestea sunt promisiunile sale.

tim cook promisiuni donald trump

Presedintele Apple, Tim Cook, si cel al SUA, Donald Trump, au avut ieri o intalnire oficiala in biroul oval de la Casa Alba, iar astazi aflam si despre ce au discutat cei doi. Conform unui oficial de la Casa Alba, Tim Cook este foarte fericit de legislatia privind reducerea impozitelor pentru banii repatriati de catre companiile americane, el avand si o vasta experienta in comertul din China.

Tim Cook pare sa-i fi fost de foarte mare ajutor lui Donald Trump, cel mai probabil in ceea ce priveste informatii despre modul in care trebuie derulate afacerile in China. Mai mult decat atat, Tim Cook i-ar fi promis lui Donald Trump ca banii pe care ii va repatria compania sa vor fi folositi pentru a crea locuri de munca, a construi fabrici si sedii noi.

Ce i-a Promis Presedintele Apple lui Donald Trump

Apple intentioneaza deasemenea sa investeasca masiv atat in propriile afaceri, cat si in alte companii americane, asa ca banii vor fi utilizati intr-o varietate de scopuri, sa cum este si normal. Apple a asteptat foarte mult timp o lege care sa-i permita sa-si repatrieze banii din afara tarii fara a plati taxe foarte mari, iar Donald Trump a inteles ca de asta au nevoie companiile.

“Tim Cook was most helpful. I really enjoyed the meeting. I spent a good amount of time with him, and then I came back and we visited POTUS. He loves the tax cut and tax reform. He said it’s great for business. And Apple is going to be building plants, campuses, adding jobs, lots of business investment. That was the first point he made to President Trump.”

Tim Cook a declarat in repetate randuri ca nu este un fan al deciziilor pe care Donald Trump le ia si a politicilor pe care acesta le stabileste pentru mediul de afaceri din SUA. In ciuda acestui lucru, Tim Cook invata sa fie diplomat si stie foarte bine sa faca jocurile politicienilor pentru ca Apple sa isi poata desfasura activitatea in conditii cat se poate de normale.

5 COMENTARII

  1. Ce imi place toata mascarada asta care se intampla in fata camerelor de filmat.Adevaratele decizii se iau,insa,pe la spate.