LIVE: Declaratiile Presedintelui Facebook in Parlamentul European

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, vorbeste in fata Parlamentului European despre scandalul Cambridge Analytica si cum sunt protejati utilizatorii.

LIVE Declaratiile Presedinte Facebook Parlamentul European

Mark Zuckerberg, presedinte al companiei Facebook, face in momentul de fata declaratii in Parlamentul European privind scandalul cambridge Analytica, in care datele multor oameni au fost accesate neautorizat. Zuckerberg a fost deja chestionat de catre Congresul SUA cu privire la acest scandal, iar acum a venit randul Parlamentului European.

Zuckerberg a refuzat sa mearga in parlamentul din Marea Britanie pentru a raspunde intrebarilor privind scandalul Cambridge Analytica, dar trebuie sa raspunda in fata Parlamentului European. Mai jos puteti vedea un stream video live de la Parlamentul European, unde Zuckerberg discuta cu presedintele Antonio Tajani si va raspunde la intrebarile celor prezenti.

EP Conference of Presidents with Mark ZUCKERBERG, founder and CEO of Facebook

LIVE | Q&A with Mark Zuckerberg at the European Parliament.

Publicată de Antonio Tajani – European Parliament President pe Marţi, 22 mai 2018

2 COMENTARII

  1. as interzice facebook in europa pentru cel putin 1 luna sa piarda si el ceva banuti si sa vedem cati ar reveni si cati i ar simti lipsa acestei retele sociale distructive. este doar parerea mea asa ca nu sariti ca hienele ???

  2. @Meseriasu Adevaru’ e ca s-a cam indepartat de la scopul initial. A ajuns o mizerie. Insa, comunitatea a facut-o asa. Cererea e cerere. M-am gandit deseori sa-l inchid, insa am nevoie de el pentru serviciu.