Apple a Trimis Invitatiile pentru Conferinta de Prezentare a iOS 12

Apple a trimis in aceasta seara invitatiile jurnalistilor pentru conferinta in care va prezenta iOS 12 si alte noi versiuni ale sistemelor sale de operare.

Apple Invitatiile Conferinta Prezentare iOS 12

Apple a trimis in cursul acestei seri invitatiile pentru conferinta de deschidere a WWDC 2018, cea in care urmeaza sa fie prezentate iOS 12, macOS 10.13, watchOS 5, sau tvOS 12. Cei de la Apple au anuntat cu mult timp in avans conferinta care va incepe in data de 4 iunie, iar acum a invitat o varietate de jurnalisti din lumea intreaga la evenimentul sau.

Apple nu anunta ceva nou cu invitatiile acestea, ci doar confirma faptul ca evenimentul urmeaza sa aiba loc in McEnery Convention Center din San Jose, nu in San Francisco. Apple a schimbat inca de acum 2 ani locatia in care organizeaza evenimentele WWDC, astfel ca San Jose este locatia aleasa si pentru conferintele de anul acesta, ea fiind suficient de mare pentru a gazdui peste 5000 de persoane.

Apple a Trimis Invitatiile pentru Conferinta de Prezentare a iOS 12

Apple Invitatiile Conferinta Prezentare iOS 12

Apple va prezenta toate noutatile pe care urmeaza sa le implementeze in iOS 12, macOS 10.13, watchOS 5, sau tvOS 12, iar primele versiuni beta urmeaza sa fie lansate tot atunci. Dezvoltatorii de aplicatii pentru toate aceste platforme vor avea ocazia de a testa noutatile pe care cei de la Apple le anunta, dar si de a isi pregati aplciatiile pentru versiunile finale.

Apple urmeaza sa deschida conferinta WWDC 2018 la ora 20:00, ora Romaniei, iar daca lucrurile vor sta tot ca anul trecut, atunci totul urmeaza sa fie transmis in direct de americani. Nu uitati ca pe 4 iunie incepand cu ora 20:00 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple pentru toti clientii sai.

7 COMENTARII

  1. sa speram ca nu ne vor prezenta din nou NIMIC sau doua ANIMOJI noi. IOS are nevoie de schimbari pt ca a devenit foarte plictisitor.