iOS 12: Schimbarea MAJORA CONFIRMATA de Apple

iOS 12 are o schimbare majora pentru iPhone si iPad confirmata de catre compania Apple inainate ca WWDC 2018 sa inceapa, si prezentarea sa aiba loc.

iOS 12 Schimbarea MAJORA CONFIRMATA Apple

iOS 12 va fi prezentat chiar pe 4 iunie de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch urmand a aduce o gama variata de modificari pentru clientii din lumea intreaga. Printre ele s-ar afla si una substantiala pentru interfata, cei de la Apple parand sa aiba intentia de a folosi elemente de interfata cu efect 3D de adancime, iar imaginea animata de mai jos e foarte sugestiva in acest moment.

iOS 12 ar putea avea aplicat de catre compania Apple un nou efect de adancime pentru elementele de interfata din aplicatiile native, cele terte putand avea ceva similar oferit prin actualizari ale dezvoltatorilor. Apple poate folosi Face ID pentru a urmari miscarile fetelor utilizatorilor si a oferi o serie de efecte 3D de adancime foarte interesante, insa trebuie sa si vrea sa faca acest lucru, iar invitatiile oficiale pentru WWDC 2018 par sa sugereze asta.

iOS 12: Schimbarea MAJORA CONFIRMATA de Apple

iOS 12 are vizibile in invitatia pentru conferinta de prezentare de la WWDC 2018 o gama variata de elemente de interfata care au efect 3D de adancime, planurile celor de la Apple parand sa fie destul de clare in acest moment. iOS 12 are nevoie de cu totul alte modificari de la compania Apple, nu de cele privind felul in care arata, insa desigur ca americanii stiu mult mai bine cum sa gandeasca lucrurile pentru a face sistemul atractiv.

iOS 12 este prezentat de zvonuri ca o actualizare menita sa imbunatateasca performantele si sa rezolve problemele de functionare, nu ca una care sa aduca schimbari mari pentru iPhone si iPad. In aceasta idee, e foarte posibil ca Apple sa vrea sa ofere in iOS 12 unele schimbari de interfata pentru a mai “linisti” utilizatorii care doresc alte tipuri de modificari mai substantiale, insa planurile celor de la Apple vor fi dezvaluite oficial pe data de 4 iunie.

5 COMENTARII

  1. Vechea poveste: OS nou, il pui pe telefon mai vechi, precum 6S sau 7. Ti-l ingreuneaza, tre’ sa-ti iei altu’ mai nou. Asta e partea in care Srb ne face pe toti saraci ca nu ne luam iPhone X cum zice el ca are. Corectati-ma!