iOS 12: Anuntul Facut Astazi de catre Compania Apple

iOS 12 are un anunt important facut de catre compania Apple in cursul noptii trecute pentru utilizatorii iPhone si iPad in legatura cu sistemul de operare.

iOS 12 Anunt Astazi Compania Apple

iOS 12 nu a fost inca lansat de catre compania Apple, insa cei din Cupertino au facut un anunt important in cursul noptii trecute pentru utilizatorii din intreaga lume. Conform informatiilor furnizate de catre cei din Cupertino, conferinta pentru prezentarea iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 si tvOS 12 va fi transmisa in direct in intreaga lume de la WWDC 2018.

WWDC 2018 incepe pe data de 4 iunie in San Jose, SUA, iar acolo vom vedea toate noutatile sistemelor de operare pe care le dezvolta compania Apple in momentul de fata. In fiecare an cei de la Apple transmit in direct conferintele in care prezinta noile sisteme de operare, iar acelasi lucru se intampla si acum, asa ca nu ar trebui sa fie cineva uimit de asta.

iOS 12: Anuntul Facut Astazi de catre Compania Apple

Apple va transmite prezentarea iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 si tvOS 12 incepand cu ora 20:00, ora Romaniei, din McEnery Convention Center, din San Jose, California. Ca de obicei, Apple nu va transmite prezentarea iOS 12 prin intermediul YouTube, ci direct de pe website-ul sau, deci un numar limitat de dispozitive electronice vor putea urmari totul.

“This stream is best experienced on an iPhone, iPad, or iPod touch using Safari on iOS 10 or later; a Mac using Safari on macOS Sierra 10.12 or later; or a PC using Windows 10 and Microsoft Edge. Streaming to Apple TV via AirPlay requires an Apple TV (2nd generation or later) with the latest Apple TV software or tvOS. Other platforms may also be able to access the stream using recent versions of Chrome or Firefox (MSE, H.264, and AAC required).”

Puteti vedea mai sus tipurile de dispozitive care vor putea urmari inregistrarea video live, toate iDevice/Mac-urile celor de la Apple putand sa o redea, impreuna cu utilizatorii Windows 10. Conferinta Apple din 4 iunie ar trebui sa dureze cam 2 ore, iar pe iDevice.ro va astept pentru a discuta despre toate noutatile pe care le va anunta compania Apple pentru noi.