Apple are un Anunt IMPORTANT pentru Utilizatorii iPhone

Apple a facut in aceasta seara un anunt important pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, americanii facand un pas corect in relatia cu ai lor clienti.

Apple Anunt IMPORTANT Utilizatorii iPhone

Utilizatorii iPhone din lumea intreaga sunt in atentia companiei Apple, care astazi a facut un anunt foarte important ce ii vizeaza pe cei care au inlocuit bateriile iPhone in ultimul an. Mai exact, persoanele care au inlocuit baterii ale iPhone inainte ca pretul acestora sa fie redus de la 79 de dolari la 29 de dolari de catre Apple, vor primi inapoi diferenta de bani.

Apple ofera rambursarea acestei diferente doar in cazul in care clientii au facut inlocuirea bateriei intr-un Apple Store, sau un alt service autorizat de catre compania Apple. Asta inseamna ca daca bateria a fost inlocuita intr-un service GSM neautorizat, atunci rambursarea respective sume nu va fi posibila, deci va puteti lua gandul de la asa ceva.

Apple are un Anunt IMPORTANT pentru Utilizatorii iPhone

Apple va contacta prin email toate persoanele care au platit o astfel de inlocuire a bateriei iPhone, si le va oferi instructiuni cu privire la colectarea sumei de 50 de dolari. Asta inseamna ca daca nu primiti un email, ati putea totusi sa intrebati service-ul autorizat unde ati facut inlocuirea pentru a vedea daca puteti beneficia de rambursarea celor 50 de dolari.

“Apple is offering a $50 credit to customers who paid for an out-of-warranty battery replacement for iPhone 6 or later devices between January 1, 2017 and December 28, 2017. Eligible battery replacements were completed at an Apple authorized service location — Apple Store, Apple Repair Center, or an Apple Authorized Service Provider.”

Apple va contacta pana pe 27 iulie toti clientii care ar trebui sa primeasca rambursarea diferentei de bani intre pretul actual al bateriilor iPhone, si cel anterior. Nu mi-as face foarte mari sperante ca si clientii din Romania care au inlocuit baterii contracost in service-urile autorizate Apple din Romania vor primi vreun ban, dar orice e posibil.

6 COMENTARII

  1. Se numeste marketing de fidelizare a clientilor. Lg schimba gratis un afisajele sparte, dar nu mai mult de unul pe an. Dar tot e ceva. Astfel de gesturi fac parte din reclama.

  2. Credeam că iPhone este pentru bogătani, dar citind comentariile lui Merlitu” și Scrb, văd că pentru ei, 50 euro e o sumă importantă.
    Bravo @misucarmol:disqus! Bravo @Srb_srb:disqus!

  3. am schimbat o baterie la un service autorizat aple in Bucuresti, inainte de scandal. dupa o vreme, cei de la Apple, m-au sunat din Irlanda sa ma intrebe de feedback. Poate imi restituie si difetrenta de bani 🙂