Samsung Galaxy S9: ESECUL din Dorinta de a fi Diferit

Samsung Galaxy S9 se dovedeste a fi un mare esec pentru cei de la Samsung, compania coreeana dorind sa ofere un produs diferit, dar clientii n-au fost impresionati.

Samsung Galaxy S9 ESECUL Dorinta Diferit

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate de catre compania Samsung anul acesta cu increderea ca ambele telefoane mobile vor genera vanzari bune si vor demonstra lumii intregi ca a fi diferit este bine. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost gandite ca telefoane care nu au decupaj in ecran, deci nu intra in categoria restului telefoanelor Android care au copiat in mod stupid iPhone X, din lipsa de idei.

Samsung Galaxy S9 a fost gandit de catre Samsung pentru a fi diferit intr-o piata smartphone care este saturata, insa din pacate restul schimbarilor pe care coreenii le-au implementat in telefon nu sunt suficient de mari pentru clienti. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate de Samsung fara a copia ideea iPhone X de a introduce un decupaj in ecran, camera TrueDepth neputand fi copiata, iar cititorul de amprente nu a putut fi implementat in ecran.

Samsung Galaxy S9 a ramas cu un design vechi de un an, frumos, dar totusi insuficient de bun pentru a convinge oamenii ca telefonul merita cumparat, iar vanzarile s-au dovedit a fi un foarte mare esec in primele luni de disponibilitate. Dovada ca Samsung Galaxy S9 fara decupaj nu are succes sta in faptul ca vanzarile Samsung au intrat in picaj in China, sau Europa, acolo unde Huawei a avut un succes destul de mare cu noua serie P20.

Samsung Galaxy S9: ESECUL din Dorinta de a fi Diferit

Samsung Galaxy S9 va avea probleme si mai mari in perioada urmatoare, iar asta deoarece OnePlus 6 le ofera clientilor mult mai multe motive pentru achizitie in comparatie cu produsul celor de la Samsung. Chinezii chiar nu au motive sa se uite la Samsung Galaxy S9 in detrimentul OnePlus 6, iar multi europeni vor gandi la fel, cei de la OnePlus reusind sa-si creasca foarte mult vanzarile cu telefoanele premium surprinzator de ieftine.

Samsung Galaxy S9 pare sa fi avut succes mai mic si decat noile telefoane ale LG in Coreea de Sud, acolo unde LG a inregistrat vanzari superioare modelelor anterioare, in contrast cu ceea ce s-a intamplat la Samsung. Desi Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt smartphone-uri bune, interesante, ele nu au suficient de multe schimbari pentru a iesi in evidenta in fata competitorilor, indiferent cate reclame proaste ar face Samsung.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus par sa fie o serie de “sacrificiu” pentru cei de la Samsung, insa nici Samsung Galaxy Note 9 nu este anuntat cu schimbari majore, asa ca problemele cu vanzarile s-ar putea extinde. Din ceea ce stim acum, nici Samsung Galaxy S10 nu are anuntate schimbari importante pentru design, insa pana in momentul lansarii sale se pot face foarte multe modificari in baza carora telefonul sa merite cumparat.