YouTube CONFIRMA Schimbarea ce STRICA Aplicatile iPhone si Android

YouTube a confirmat in cursul acestei zile o schimbare importanta pentru aplicatiile iPhone si Android, ea avand un impact negativ major asupra experientei de folosire.

YouTube Schimbarea STRICA Aplicatile iPhone Android

YouTube a confirmat in cursul acestei zile ca va face o schimbare pe care multi o vor vedea ca fiind una menita sa strice aplicatiile pentru iPhone si Android, iar asta din cauza modului in care urmeaza sa fie afisate clipurile video. Puteti vedea in mesajul de mai jos ca YouTube intentioneaza sa modifice modul de afisare al clipurilor video in feed-urile utilizatorilor platformei, astfel ca acestea nu ar mai urma sa fie afisate in ordine cronologica in viitor.

YouTube intentioneaza sa “personalizeze” felul in care afiseaza clipurile video in feed-urile utilizatorilor, astfel ca nu vor mai fi afisate in ordine cronologica materialele video in baza abonarilor facute, ci vor fi recomandari diferite. YouTube nu a specificat cum anume intentioneaza sa “personalizeze” modul in care afiseaza clipurile video in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa eliminarea ordonarii cronologice nu este tocmai ceva nou pentru aplicatiile de acest gen.

YouTube CONFIRMA Schimbarea ce STRICA Aplicatile iPhone si Android

YouTube preia practic o idee pe care am vazut-o deja la Facebook, Instagram, si alte aplicatii de socializare, asa ca multa lume va fi “obisnuita” sa nu mai vada lucrurile in ordinea publicarii lor, ci intr-o ordine “personalizata”. YouTube a anuntat ca in momentul de fata testeaza un algoritm special care ar urma sa afiseze recomandari personalizate pentru utilizatori, dar deocamdata nu se stie clar in ce platforme ar fi vizibile schimbarile facute de catre americani.

YouTube are peste 1.8 miliarde de utilizatori inregistrati si activi in platforma, deci vorbim despre o modificare a carui impact va fi resimtit de catre foarte multe persoane, asa ca ea va fi cu siguranta testata in detaliu inainte de lansare. YouTube va oferi cu siguranta mai multe informatii suplimentare cu privire la aceasta schimbare majora inainte de a o oferi in mod public, asa ca vom afla cu siguranta din timp exact ce urmeaza sa primim.