iPhone 11: Prima Imagine cu posibilul Ecran OLED mai mare

iPhone 11 are prezentata, aparent, pentru prima oara o imagine cu noul ecran OLED pe care Apple vrea sa il foloseasca, acesta fiind mai mare decat cel din iPhone X.

iPhone 11 Imagine Ecran OLED

iPhone 11 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata la compania Apple, iar azi vedem ceea ce ne este prezentat ca fiind o imagine cu noul ecran OLED pe care cei din Cupertino ar intentiona sa il foloseasca. Sursa acestei informatii sustine ca in imaginea de mai jos putem vedea noul ecran OLED pentru iPhone 11, care ar avea o diagonala de 6.1 inch, deci ar trebui sa fie cu 0.3 inch mai mare decat cel folosit in iPhone X de catre Apple.

iPhone 11 nu a fost zvonit vreodata pentru lansare cu un ecran atat de mare, dimensiunea fiind anuntata doar pentru ecranul LCD care ar urma sa fie folosit in iPhone 9 de catre compania Apple anul acesta. In aceasta idee, fie cei de la Apple vor creste si diagonala ecranului iPhone 11 in 2018, fie imaginea de mai jos ne arata de fapt pentru prima oara ecranul LCD cu diagonala de 6.1 inch care va fi folosit in iPhone 9 de Apple.

iPhone 11: Prima Imagine cu posibilul Ecran OLED mai mare

iPhone 11 ecran oled 6.1 inch

iPhone 11 va ajunge pe piata impreuna cu iPhone 11 Plus, al doilea model de telefon urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, deci daca informatia de acum e reala, atunci diferenta dintre ecrane nu va fi chiar atat de mare. Un iPhone 11 cu ecran OLED care are diagonala de 6.1 inch ar fi extrem de interesant, deoarece ar oferi mai mult spatiu pentru afisarea informatiilor, decupajul contand mai putin in acest posibil nou design.

iPhone 11 este anuntat ca fiind pregatit pentru lansare cu un nou chip A12, cu baterie si camera imbunatatite, cu mai multa memorie RAM, dar cu acelasi design pe care Apple l-a folosit in iPhone X deja. iPhone 11 ar trebui sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, insa deocamdata nu se stie s la ce pret ar putea fi pus in vanzare de catre americani, pretul putand fi substantial crescut pentru a compensa implementarea de tehnologii noi.

4 COMENTARII

  1. “pretul putand fi substantial crescut pentru a compensa implementarea de tehnologii noi.”
    La ce fel de tehnologii noi te referi? Sau ecranul oled mai mare plus adăugarea a încă un Giga de ram e considerat tehnologie noua?