YouTube a LANSAT o Noua Functie pentru Utilizatori

YouTube a lansat noaptea trecuta o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta fiind disponibila chiar din acest moment si o poti incerca.

YouTube LANSAT Functie Utilizatori

YouTube a lansat in cursul zilei de ieri o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana dorind sa implifice metoda prin care cei care-i folosesc platforma comunica intre ei in viata de zi cu zi. Mai exact, YouTube le permite celor care folosesc versiunea desktop a website-ului sau sa foloseasca si functia de mesagerie directa, care pana in prezent era disponibila doar pentru aplicatiile iPhone si Android, in mod destul de ciudat.

YouTube a lansat in luna august sistemul de mesagerie pentru aplicatiile iPhone si Android, acesta permitandu-le utilizatorilor sa poarte conversatii in platforma, la fel ca in orice alta aplicatie de mesagerie. Introducerea unei asemenea functionalitati pentru YouTube a venit ca o surpriza pentru multi, insa se pare ca functia a fost atat de folosita si apreciata, incat cei de la YouTube au decis sa o implementeze si pentru versiunea desktop a platformei sale.

YouTube a LANSAT o Noua Functie pentru Utilizatori

YouTube LANSAT Functie Utilizatori 1

YouTube are acum in partea drepata sus a website-ului un nou buton care permite accesarea sistemului de mesagerie de catre orice utilizator, totul fiind gandit la fel de familiar precum in Facebook Messenger, sau WhatsApp. Desigur ca pentru a trimite mesaje unei anumite persoane, trebuie mai intai sa o adaugati ca prieten in platforma YouTube si sa asteptati ca aceasta cerere sa fie acceptata, insa mai apoi veti putea trimite mesaje in voie catre oricine.

YouTube stie ca oamenilor le place sa discute despre clipurile video care exista in platforma, asa ca oferirea unei functionalitati de acest gen este perfect normala, ea aducand pentru utilizatori mai multe motive sa ramana in platforma. Inainte sa inchei va readuc aminte despre faptul ca YouTube va inlocui afisarea cronologica a noutatilor din feed-urile utilizatorilor cu una algoritmica, asa ca pregatiti-va pentru un nou mod de a vedea clipuri in website si aplicatii.