Apple Ofera o LUNA de iCloud GRATUIT pentru Clienti

Apple a inceput sa ofere o luna de abonament iCloud gratuit pentru clientii iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, iata cum poti profita de gratuitate.

Apple LUNA iCloud GRATUIT Clienti

Apple a inceput sa le ofere o luna de iCloud gratuit utilizatorilor iPhone si iPad din intreaga lume, compania americana incercand sa ajute oamenii sa aiba mai mult spatiu de stocare. In imaginea de mai jos puteti vedea ce recomandare a primit un utilizator al iCloud, Apple oferind o luna de abonament iCloud gratuit doar pentru cei care folosesc serviciul in baza optiunii gratuite de 5 GB si nu mai au spatiu.

Apple recomanda in imaginea de mai jos incercarea optiunii iCloud care ofera 50 GB spatiu de stocare pentru iCloud la pretul de 1 dolar pe luna, prima luna fiind oferita gratuit. Apple vrea practic sa le arate oamenilor ca pot avea suficient spatiu de stocare pentru backup-uri, poze, sau orice altceva la un pret foarte mic, iar asta ar putea creste numarul de abonati.

Apple Ofera o LUNA de iCloud GRATUIT pentru Clienti

Apple LUNA iCloud GRATUIT Clienti 1

Apple ofera prima luna de abonament iCloud gratuit si pentru optiunile de 200 GB, sau 2 TB, astfel ca oricine poate incerca aceste planuri fara a plati vreun ban catre companie. Apple stie ca oamenilor le place sa incerce anumite servicii inainte de a plati pentru ele, iar de aceea Apple Music este gratuit timp de 3 luni pentru clientii care doresc sa-l incerce.

“You do not have enough space in iCloud to back up your iPhone. A 50 GB plan gives you plenty of space to continue backing up your iPhone. Your first month is free and it’s just $0.99 each month after.”

Avand in vedere ca Apple ofera aceasta gratuitate doar pentru cei care folosesc optiunea gratuita de 5 GB, e foarte posibil sa nu vedeti vreo alerta decat daca nu mai aveti spatiu pentru ea. In cazul in care platiti pentru unul dintre celelalte doua abonamente, e putin probabil sa primiti vreo alerta de la Apple pentru a primi vreo luna de iCloud gratuit.

2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa mărească și ei iCloud-ul gratuit. 5 gb e prea puțin, măcar 10 gb să facă și ei pentru mail, agenda, setări aplicații, salvări jocuri etc