Apple: Produsul SECRET Transforma in Realitate Visele Fanilor va fi Lansat

Apple are dezvaluit pentru prima oara noul produs secret care transforma in realitate visele fanilor care l-au tot cerut de ani si ani de zile de la companie.

Apple Produsul SECRET Realitate Vise Fani

Apple are dezvaluit astazi un proiect secret care are menirea de a aduce pe piata un produs pe care toata lumea il cere de ani si ani de zile, dar pe care americanii au tot spus ca nu vor sa il lanseze prea curand. Vorbim despre un MacBook cu touchscreen care are un procesor ARM, conectivitate LTE, si care este in momentul de fata dezvoltat de catre compania Apple pentru a fi lansat cand va fi pregatit pentru a fi pus in vanzare pe piata.

Apple dezvolta in momentul de fata un nou laptop MacBook care are numele de cod Star, acesta avand numarul de model N84, iar Intel nu ar face parte din acest proiect, deoarece procesoarele sale nu ar fi folosite. Mai exact, Apple ar vrea sa lanseze un MacBook cu procesor de iPhone si touchscreen, sau un MacBook cu iOS si touchscreen, indiferent de situatie, produsul ar fi unul complet nou in linia Apple, dar unul extrem de dorit de catre clienti.

Apple: Produsul SECRET Transforma in Realitate Visele Fanilor va fi Lansat

Zvonuri recente sugerau faptul ca Apple vrea sa renunte la procesoarele Intel pentru produse pana in anul 2020, iar informatiile de astazi intaresc ideea ca Apple vrea sa lanseze ceva diferit pe piata. Pegatron produce prototipuri ale acestor noi laptop-uri pentru compania Apple inca din ianuarie 2018, unele dintre ele ajungand si in Cupertino, unde sunt testate de catre ingineri, iar asa au aparut si informatiile privind existenta lor.

“Apple is now working on a new device, codenamed Star. With an interesting model name N84. … but we do know that it has a touch screen, a sim card slot, GPS, compass, is water resistant and it also runs EFI. EFI (Extensible Firmware Interface) is the boot system used by Macs. It is currently in prototype stage, with prototypes being manufactured by Pegatron.”

MacBook-urile acestea au touchscreen, slot pentru SIM-uri LTE, GPS, busola, sunt rezistente la apa si au partitie EFI pentru macOS, insa numele sau de cod e derivat din cele ale iDevice-urilor, as ca nimeni nu stie clar ce este, inca. Desi Apple a spus timp de ani si ani de zile ca nu vrea sa lanseze un MacBook cu touchscreen pentru ca un asemenea produs nu ar oferi o experienta de utilizare buna, iata ca totusi va face asta intr-un final.