Windows 10 anunta Telefonul UIMITOR al Microsoft

Windows 10 anunta in avans un telefon cu adevarat uimitor pe care compania Microsoft intentioneaza sa il lanseze pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Windows 10 Telefonul UIMITOR Microsoft

Windows 10 anunta in avans un nou model de telefon uimitor pe care compania Microsoft il are in dezvoltare in momentul de fata, el parand sa fi prezentat deja in unele brevete de inventie ale celor din Redmond. Compania Microsoft prezinta acest telefon in brevetele de inventie cu un sistem de operare numit Andromeda OS, acest cod fiind descoperit in Windows 10 impreuna cu un nou model de telefon care poarta denumirea Andromeda, dar care nu a fost anuntat oficial de americani.

Windows 10 pare sa confirme practic un viitor telefon pliabil pe care compania Microsoft ar dori sa il lanseze in viitorul nu foarte indepartat, acesta putand fi mult asteptatul Surface Phone, aparut in atat de multe zvonuri. Windows 10 confirma existenta si testarea Andromeda OS, si a noului telefon, intr-una dintre cele mai recente versiuni beta, codul sursa al sistemului de operare fiind cel care confirma existenta acestui nou dispozitiv mobil, inca neanuntat oficial.

Windows 10 anunta Telefonul UIMITOR al Microsoft

Windows 10 Telefonul UIMITOR Microsoft 1

Windows 10 sugereaza faptul ca acest nou telefon care ruleaza Andromeda OS va putea functiona atat cu procesoare ARM, cat si cu procesoare X86, iar daca va fi un model pliabil, atunci e interesant ce vazut ce va avea. Apple, Samsung, si Huawei dezvolta deja telefoane mobile pliabile, asa ca interesul Microsoft pentru un asemenea produs nu trebuie sa mire pe cineva, Windows 10 doar confirmand ca Microsoft inca mai vrea sa inoveze pentru clientii sai.

Windows 10 nu spune asta, insa brevetele de inventie ale Microsoft o fac, telefonul pliabil urmand a se transforma si intr-o tableta, dar deocamdata nu se stie ce fel de diagonala ar putea avea ecranul acesteia. E greu de spus in acest punct ce fel de telefon pliabil ar dori Microsoft sa lanseze pentru clientii sai, insa este destul de clar faptul ca Apple, Samsung si Huawei vor avea un competitor pe masura, care ar putea avea o versiune speciala a Windows 10 integrata.

7 COMENTARII

  1. ??? Sigur ca da, inca un proiect rateu marca Microsoft. Astia chiar spera ca lumea se mai baga la asa ceva de la ei dupa rateurile monumentale si calitatea jalnica a Os-ului? Succes Microsoon la un nou produs half baked pe care il vei abandona in nici un an pretinzand ca nu e adevarat poate poate te mai crede cineva…

  2. Esti chiar penibil la cat hate defulezi fata de Microsoft . Ai vazut in viata ta un system de operare mai complex decat Windows 10 ? sa nu-mi spui de MacOS ca ma faci sa rad.
    Si cei care au folosit telefoanele cu Windows Mobile nu prea au fost de parerea ta , doar ca I-a lasat Microsoft cam balta .
    Ca sa nu mai spunem ca Licrosoft cu al lor Windows Mobile au dat tonul folosirii telefoanelor smart , prin PDA-uri , si nu Apple.

  3. Să nu mai aducem în discuție becul, inventat de Thomas Edison, fără de care nu ajungea iPhone-ul să aibă flash True Tone.

    Ba chiar putem spune că fără Alexander Graham Bell, care a inventat telefonul și a pus bazele American Telephone & Telegraph Company (AT&T ulterior), nu se făcea deloc iPhone și nici nu exista rețeaua care a avut exclusivitate la primul model de iPhone.

  4. Dupa 2 ani de folosit lumia 950 si 950 xl, nu ma mai intorc la ms nici daca vin gratis. Le-aș da șanse doar daca ar rula w10 desktop

  5. 1. Windows Phone a fost ok, politica Microcrap a fost de toata jena. Am avut Lumia 920,928,1020,1520,930,asta dupa tzeapa cu HTC HD7 care nu si-a mai luat update la WP8 ca de…1st reboot si hai sa ne bagam picioarele in ei de useri.
    2. Windows Mobile 10 a fost o mizerie notorie, am folosit si 950 si 950 XL si cine spunea prin review-uri ca e jalnic ca si OS avea dreptate. Nici beta nu putea fii numit.
    3. Degeaba e asa “complex” Windows 10 daca la fiecare feature update crapa din toate incheieturile, are niste rateuri de design monumentale, iar interfata Tablet Mode e o gluma proasta.
    4. Hate fata de MS? :)) Scuza-ma, de cand a venit dementul ala de Nadella, calitatea s-a dus in cap. Dupa ce mi-am luat tzeapa cu WP7, Win RT si apoi cu catastrofa de Win10 mobile ce ai vrea? Sa ii laud?
    Nu as mai da banii pe un smartphone sau cum o vrea MS sa il numeasca never ever. Ca sa fac ce cu el? sa imi pierd banii aiurea pe un produs fara aplicatii MOBILE!! de care o sa se plictiseasca Nutella in nici un an? Cred ca glumesti.