Windows 10 Dezvaluie Planul Microsoft de a Concura cu iPhone

Windows 10 dezvaluie planul secret al companiei Microsoft de a concura cu telefoanele iPhone si alte telefoane Android existente pe piata in acest moment.

Windows 10 Planul Microsoft Concura iPhone

Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, el fiind in principal instalat pe calculatoare, insa multumita codului sau sursa aflam ca Microsoft nu e inca gata sa renunte la “visul” de a fi un producator de telefoane. In interiorul codului sursa al Windows 10 au fost descoperite dovezi ale faptului ca Microsoft inca dezvolta un telefon mobil, acesta avand in interiorul companiei numele de cod Andromeda, el ruland si un asa-zis Andromeda OS.

Windows 10 era vazut ca sistemul de operare pe care compania Microsoft ar intentiona sa il foloseasca pentru un viitor Surface Phone, insa se pare ca in realitate alt sistem de operare ar fi pregatit pentru telefon. Windows 10 confirma totusi planurile celor de la Microsoft, compania anuntand in cadrul unei conferinte recente ca intentioneaza sa lanseze un nou tip de produs in viitorul apropiat, fara a spune foarte clar ce fel de dispozitiv este.

Windows 10 Dezvaluie Planul Microsoft de a Concura cu iPhone

Windows 10 ar putea fi inlocuit de Andromeda OS, daca nu cumva e fix acelasi lucru, in telefonul cunoscut acum cu denumirea Andromeda, acesta avand suport atat pentru procesoare ARM, cat si pentru cele x86. Avand in vedere ca Windows 10 poate rula si pe procesoare ARM, este foarte posibil ca Microsoft sa foloseasca un nume de cod doar in ideea de a isi tine planurile ascunse, deci ramane de vazut ce anume se va mai afla in viitor.

Windows 10 este un sistem de operare versatil care poate fi folosit atat pe calculatoare, cat si pe tablete, sau telefoane mobile, asa ca utilizarea sa intr-un Surface Phone pare cea mai logica solutie, in locul dezvoltarii unui sistem de operare nou. Totusi, Microsoft nu a aratat intotdeauna ca fiind cea mai logica entitate de pe planeta, asa ca Windows 10 ar putea fi lasat deoparte in favoarea altui sistem de operare, indiferent care va fi acesta in final.

3 COMENTARII

  1. Andromeda OS va fi o evolutie a Windows 10 , o versiune hibrida care va fi capabila sa ruleze pe toate tipurile de device-uri de toate marimile , atat cu procesoare ARM cat si procesoare x86.

  2. Sa concureze? :)))))) LOL Cu ce sa concureze? Cu un device cu o interfata total neoptimizata pt touch? Cu aplicatii mobile lipsa? Cu un OS de o calitate marca insideri? Cine mai e atata de naiv incat sa isi mai arunce banii pe un smartdevice de la MS dupa esecurile monumentale si atitudinea de tot **** pe care a avut-o MS cu Nadella in frunte? Am avut odata incredere in divizia lor de mobile, dar m-am ars ca multi altii cu windows phone si mizeria aia de windows mobile…ar trebui sa fiu de-a dreptul nebun sa mai am incredere in asa niste idioti