iOS 11: Cele mai MARI Probleme pe iPhone si iPad

iOS 11 are prezentate cele mai mari probleme pentru iPhone si iPad descoperite pana acum, totul fiind o retrospectiva a ceea ce a gresit compania Apple.

iOS 11 MARI Probleme iPhone iPad

iOS 11 pentru iPhone si iPad a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, insa din pacate pentru noi, a generat si foarte multe probleme pentru utilizatori. In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare a celor mai mari probleme descoperite cu iOS 11 din momentul lansarii sistemului de operare si pana in momentul de fata.

iOS 11 nu a fost lipsit de probleme, din pacate, insa cei de la Apple s-au grabit sa le rezolve destul de repede imediat ce au fost raportate de catre presa globala. Fie ca a fost vorba despre mesaje care blocau iPhone si iPad la trimitere, despre accesarea unor meniuri care blocau deasemenea telefoanele, sau cine stie ce alte probleme, iOS 11 a fost departe de perfectiune.

Singurul merit al companiei Apple este ca, in general, a rezolvat problemele iOS 11 cat de repede a putut, iar asta in conditiile in care alti producatori nu-si prea bat capul cu asta. iOS 11 a intrat intr-o linie “normala” de sisteme de operare ale companiei Apple, care din pacate sunt lansate anual cu foarte multe probleme, iar lumea incepe sa se cam obisnuiasca cu asta.