MacPad Pro este Produsul Apple la care Visezi de Ani de Zile

MacPad Pro este produsul Apple pe care fanii il asteapta de ani si ani de zile, el fiind prezentat intr-un concept impresionant astazi.

MacPad Pro Produs Apple Visezi Ani Zile

MacPad Pro este denumirea data intr-un nou concept unui produs pe care foarte multi fani ai Apple il asteapta de ani de zile, dar care inca nu este pregatit pentru a fi lansat. Vorbim despre o tableta care ar fi capabila sa ruleze sistemul de operare macOS, dar care ar fi suficient de versatila pentru a oferi functiile unui laptop, conceptul MacPad Pro prezentand asta.

MacPad Pro este prezentata in conceptul de mai jos ca o tableta ce are un imens ecran pliabil fara margini, el ruland sistmeul de operare macOS dedicat laptop-urilor. MacPad Pro are touchscreen, deci permite interactiuena cu degetele, sau un stylus, iar plierea, sau desfacerea ofera functii variate, in functie de ceea ce are nevoie utilizatorul in utilizarea zilnica.

MacPad Pro este Produsul Apple la care Visezi de Ani de Zile

MacPad Pro este o tableta iPad, un MacBook si un iMac, toate combinate intr-un singur produs, ideea grafcianului din spatele acestui concept fiind pur si simplu uimitoare. In realitate a crea un produs precum MacPad Pro este aproape imposibil, cel putin in momentul de fata, insa acesta ar fi produsul ideal pentru foarte multi dintre consumatorii din intreaga lume.

MacPad Pro ar avea un pret de vanzare foarte mare multumita tehnologiilor care ar fi necesare pentru ar oferi o asemenea functionalitate, insa banii ar merita platiti fara dubiu. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca MacPad Pro ar putea fi lansat prea devreme pe piata de catre Apple, sau vreun alt producator, insa orice este posibil intr-o forma, sau alta.