Iata cine va Produce MacBook-ul cu TouchScreen pentru Apple

Apple pare sa fie pregatita pentru a lansa un MacBook cu touchscreen pentru clientii din lumea intreaga, si iata ce partener ar urma sa il produca.

Produce MacBook TouchScreen Apple

In weekend am aflat ca Apple ar dori sa lanseze un MacBook in care sa integreze un touchscreen, produsul urmand a functiona si cu ajutorul unui procesor ARM, pentru smartphone. Ideea celor de la Apple este de a indeplini cerintele multora dintre fani, care si-au exprimat indelung dorinta de a avea un laptop cu touchscreen care are si LTE integrat.

Desi nimeni nu stie informatii clare cu privire la acest nou MacBook al Apple, acum aflam ca el ar urma sa fie produs de catre cei de la Pegatron, unul dintre importantii parteneri ai americanilor. Pegatron produce deja telefoane iPhone si tablete iPad pentru Apple, asa ca trecerea la un asemenea MacBook n-ar fi greu de crezut, daca el va fi vreodata lansat de Apple.

Iata cine va Produce MacBook-ul cu TouchScreen pentru Apple

Apple a spus in repetate randuri ca nu va lansa un MacBook cu touchscreen, insa se pare ca a gasit o metoda de a dezvolta un produs de acest gen care sa si fie util pentru clienti. Lansarea unui asemenea model de MacBook a fost de multe ori un subiect aprins de discutie in randul analistilor, insa cei de la Apple par pregatiti sa aduca acest produs pe piata.

“Pegatron is likely to land orders from Apple to produce an ARM-based MacBook model, codenamed Star with a series number N84, according to industry sources. Pegatron declined to comment on what it called market speculations.”

Avand in vedere cat de cerut este acest model de MacBook de catre fanii companiei Apple, este foarte usor de inteles de ce el ar putea avea un succes enorm dupa ce va ajunge pe piata. Acestea fiind spuse, ramane de vazut cand va considera compania Apple ca noul model de MacBook este suficient de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare pe pietele globale.