iOS 12 Concept Regandeste iOS asa cum ti-l Doreai

iOS 12 concept ne arata unele dintre cele mai mari si mai bune schimbari pentru sistemul de operare al companiei Apple, multe dintre ele fiind cerute de ani si ani de zile.

iOS 12 Concept Regandeste iOS Doreai

iOS 12 are prezentate iarasi o multitudine de schimbari foarte interesante intr-un concept care incearca sa le arate celor de la Apple cam ce ar trebui sa faca pentru a-i multumi pe clienti. Vorbim despre un concept in care iOS 12 are parte de o regandire a culorilor pentru interfata si pentru multe dintre aplicatii, ceva ce nu ar strica daca ar fi oferit.

Mai departe, conceptul ne arata cum ar putea fi modificat ecranul principal de aplicatii pentru a fi mai usor de folosit in iOS 12, dar si cum ar putea fi integrata realitate augmentata. Nici aplicatiile native nu scapa de faorte multe schimbari prezentate in acest concept pentru iOS 12, unele dintre ele stupide, altele extrem de interesante si utile.

iOS 12 Concept Regandeste iOS asa cum ti-l Doreai

Cum niciun concept pentru iOS 12 nu poate fi prezentat fara un dark mode, vedem din nou cat de bine ar arata interfata sistemului de operare, dar si aplicatiile cu o tema intunecata. Practic, vorbim despre schimbari foarte mari pentru iOS 12, care l-ar transforma intr-o anumita masura in ceva similar cu Android, insa intr-un mod bun, nu rau.

iOS 12 a fost prezentat in foarte mult concepte, insa din pacate majoritatea dintre ele ne arata lucruri pe care cei de la Apple nu le vor implementa prea curand, din pacate pentru noi. iOS 12 va fi prezentat pentru prima oara lunea viitoare, incepand cu ora 20:00, compania Apple urmand a organiza atunci o conferinta speciala, iar pe iDevice.ro veti putea afla toate detaliile in legatura cu ea.